Теленор България спечели голямата награда на B2B Media Awards 2021
Владимир Христов, директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“ на компанията, е „Бизнес лидер на годината“

Теленор България е тазгодишният носител на голямата награда в годишните награди на b2b Media. Отличието се присъжда на компанията, която се е справила с предизвикателствата на сложната обстановка в условията на пандемия през 2020 година по иновативен начин и бележи успехи, независимо от предизвикателствата.
Теленор получи признание в още една изключително важна категория в условия на криза.

Владимир Христов, директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“, беше определен за „Бизнес лидер на годината“. Владимир Христов управлява иновативните услуги на компанията и въвеждането им на пазара, както и екип от продуктови маркетолози, отговорни за различни категории продукти и услуги през целия им жизнен цикъл. Под ръководството му звено „Бизнес продажби“ постига висок растеж и резултати в сегмента, дори в условията на ковид криза.

Компанията спечели награди в още три категории: две първи награди за своето иновативно приложение Digital Office в категория „Технологична иновация на годината“ и „Мобилна иновация“. Digital Office осигурява на компаниите решение за вътрешна корпоративна комуникация и управление и дигитализация на вътрешни процеси. Компанията получи и второ място в категория  „Кампания за community branding“ с инициативата за представяне на 5G на българския пазар по начин, който включва активно и обучава ключовите общности в страната. При официалния старт на своята 5G мрежа на 10 юни т.г. по време на специално събитие в Бургас, Теленор демонстрира рекордни скорости и качество и капацитет със серия атрактивни тестове, проведени паралелно чрез няколко приложения на 5G.
 
„За мен наградата „Бизнес лидер на годината“ е признание за целия екип, с който заедно работим за постигането на резултати чрез непрекъснато самоусъвършенстване“, каза Владимир Христов, директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие на компанията. „Тази награда е заявка, че ще продължаваме да бъдем най-предпочитания избор на своите клиенти за продукти и услуги в комбинация с отлично обслужване “, добави той.

Конкурсът b2b Media Awards отличава най-добрите и устойчиви на трудности компании в сферата на развитието на корпоративна социална отговорност, иновативност и устойчиво поведение, които показват находчиви програми, гъвкавост, иновативност, успешни стратегии и грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: