На 8 октомври ще се проведе финансовият форум „NEXT DiFi 2021“
На 8 октомври ще се проведе ежегодният финансов форум, организиран от b2b Media, „NEXT DiFi 2021“. На него ще присъстват представители на едни от най-бързо развиващите се компании от финансовия сектор – банки, застрахователни институции, небанкови финансови институции, международни финтех компании.

Целта на събитието е водещи експерти, мениджъри и тесни специалисти от бизнеса да представят своите виждания по едни от най-актуалните въпроси, свързани с финансовата система у нас. Сред важните теми ще бъдат промените в регулаторните планове, перспективите за въвеждането на еврото в България, блокчейн технологиите, киберсигурността и иновациите във финансовите услуги.

През последното десетилетие много неща се промениха във финансовия сектор. Все повече хора се ориентират към дигитализация на финансите си и са заинтересовани от новите възможности за инвестиране, кредитиране и управление на средствата. Това е резултат от все по-голямото взаимодействие между технологиите и финансовите услуги, като несъмнено голям принос за промените в този сектор по света има и глобалната пандемия, пред която сме изправени през последната година и половина. Всичко това поставя редица интересни въпроси, които ще бъдат обсъдени на събитието. Сред тях са:

Как дигитализацията може да създаде нови уязвимости?

Какви са възможните макроикономически и регулаторни сценарии и как се очаква те да повлияят на финансовите услуги в Европа и конкретно в България?

Какви са подходящите решения относно цифровите валути?

Как ще се развива новият набор от технологични решения, включително електорнните разплащания, електронните портфейли и развитието на криптовалутите?

Тези и много други теми ще бъдат част от дискусиите в #NEXT DiFi 2021. Основен акцент ще бъде поставен върху това какво да очакваме в близките години и как най-добре бизнесът и институциите могат да си взаимодействат с цел да се подготвим за следващия етап в развитието на финансовите технологии.

Вижте повече за събитието на: https://difi.b2bmedia.bg

На 8 октомври ще се проведе финансовият форум „NEXT DiFi 2021“
 
На 8 октомври ще се проведе финансовият форум „NEXT DiFi 2021“
 
 
 
На 8 октомври ще се проведе финансовият форум „NEXT DiFi 2021“
 
На 8 октомври ще се проведе финансовият форум „NEXT DiFi 2021“

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: