Лидерът по киберзащита Acronis назначава Paul Maritz за председател на борда на директорите
Paul Maritz е натрупал опита си в компании като Microsoft и VMware и ще се фокусира върху затвърждаване позицията на Acronis като водещ доставчик на продукти за киберзащита и услуги за доставчиците на услуги

Acronis, световен лидер в областта на киберсигурността и защитата на данните, обяви назначаването на Paul Maritz за председател на борда на директорите. Той ще отговаря за управлението на Acronis, укрепвайки позициите на компанията на пазара на доставчици на услуги, както и подготовката за значителен растеж.
 
Предизвикателството да се предоставят на доставчиците на управлявани услуги ефективни инструменти за управление на средата на техните клиенти става все по-сложно, особено в свят, където сигурността се превръща в значителен проблем. Съвременните заплахи разкриха необходимостта от интегриран подход и автоматизирана киберзащита, която решава от предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на съвременния цифров свят.

Acronis Cyber Protect предоставя всички инструменти за управление, чрез които доставчиците на услуги трябва да свършат ефективно работата за своите клиенти, за да им помогнат да развият бизнеса си. Освен разработването на собствена технология, Acronis ще продължи да прави придобивания, за да се превърне в един от основните играчи в света за предоставяне на най-иновативните инструменти за бекъп и сигурност. Повече от 12 000 доставчици на услуги в целия свят се доверяват на Acronis Cyber Protect.
 
“Paul Maritz носи богат опит в разработването на продукти, за да отговори на изискванията на пазара и да изведе компаниите на следващото ниво. Назначаването му за председател на борда е още една стъпка напред за Acronis в затвърждаването на позицията на световен лидер в киберзащитата. Опитът на Paul с мащабни иновации ще ни помогне да продължим да предоставяме лесна, ефективна и сигурна киберзащита на доставчиците на услуги и техните клиенти от всякакъв размер,” каза Patrick Pulvermüller, изпълнителен директор на Acronis.
 
“Със своите компетенции в сферата на бекъпа и сигурността, Acronis е в добра позиция да изгради платформа с изчерпателен списък от инструменти за управление, помагайки на доставчиците на услуги да предоставят съвременна киберзащита на своите клиенти днес и в бъдеще. Acronis Cyber Protect е чудесен пример за това какво може да бъде направено. Acronis ще продължи да прави обширни изследвания и разработки в тази посока, като помага на партньорите да оптимизират своите операции и да застанат една стъпка пред конкурентите си,” каза Paul Maritz, председател на борда на Acronis.
 
В предишните си роли Paul Maritz е бил част от управленския екип на Microsoft, главен изпълнителен директор на VMware и главен изпълнителен директор и основател на Pivotal Software. Понастоящем Paul е активен инвеститор и част от бордовете на няколко технологични стартъпа. Той завършва математика и компютърни науки в университетите в Натал и Кейптаун.
 
Paul Maritz заменя René Bonvanie, чието управление помогна на Acronis да разработи ефективна стратегия за разширяване на глобалното присъствие на компанията и предоставяне на лесна, ефективна и сигурна киберзащита на клиенти от всякакъв размер. Acronis благодари на René Bonvanie за приноса му в развитието и растежа на компанията.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Атмосферата в офиса – от кого и какво зависи?

    Ани Хира е специалист с 20-годишен опит и счита себе си за човек, който знае какво означава да живееш и работиш с радост! От корпоративната си практика придобива мениджърски опит и разбира колко е важно да се управляват процеси и екипи, като постига ...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: