Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция със световно известния модел и предприемач Бела Хадид, която специално подбра своите любими продукти за сезон есен/зима
На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят уникалния почерк на Бела. Резултатът: дизайн, който съчетава перфектния баланс между класически и бунтарски стил. Бела Хадид x ABOUT YOU се предлага ексклузивно във всички 26 онлайн магазина на ABOUT YOU в Европа.
 
За най-новата си глобална колекция ABOUT YOU си партнира с един от най-уважаваните супермодели в света- Бела Хадид. Тя е известна със своя уникален и изискан стил. От интересното и небрежно улично облекло до вдъхновените от 90-те години визии, Бела винаги е в крак с последните новости в модната индустрия и има умения да задава тенденции. Но не само - нейният привличащ вниманието и разпознаваем стил вдъхнови ABOUT YOU да създаде съвместна колекция с модела. Със своя ентусиазъм, тя взе участие в процеса на проектиране от началото до края и дори се включи като стилист на собствената си колекция.

"Когато се срещнахме за първи път с Бела, тя беше наистина развълнувана да обсъди с нас идеите и визията си и да ги превърне в реалност. За процеса на проектиране седяхме заедно в продължение на часове, а Бела дори донесе дрехи от собствения си гардероб като вдъхновение. Тя беше водещата сила по време на целия процес на създаване, както и истински екипен играч. Целият ни екип обича да работи с нея", споделя София Хагемайер, ръководител на екипа за ексклузивни сътрудничества в ABOUT YOU.
 
Първата съвместна колекция предлага перфектния гардероб в стил "модел извън работно време". Всички стилове въплъщават широк спектър от визии, вдъхновени от 90-те години. Колекцията включва множество комбинации от костюми с момчешки прав силует, къси разкроени поли и закачливи, женствени топове. Визиите варират от топли земни тонове до ярки цветове като червено с акценти в лайм и розово. Колекцията се състои от различни материали като мрежа, жарсе, деним и кожа. Тя се допълва от четири преработени артикула, всички изработени от 100 процента рециклиран деним: чанта и вратовръзка като комплект аксесоари, както и мини и миди пола.

Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция със световно известния модел и предприемач Бела Хадид, която специално подбра своите любими продукти за сезон есен/зима
 
"За мен беше удоволствие да работя в тясно сътрудничество с екипа на ABOUT YOU, за да реализирам визията си. Те ми дадоха творческо пространство да създам колекцията по начина, по който исках, и се забавлявах толкова много, че когато се подготвях за фотосесията с тези прекрасни дрехи, включих и някои от моите собствени облекла. Беше чудесно да имам възможността да участвам активно в целия процес. Вложих много сърце и душа в тази колекция и нямам търпение другите да ѝ се насладят толкова, колкото и аз", споделя самата Бела Хадид.
 
Кампанията за представяне на колекцията е заснета със силен акцент върху дизайнерските елементи, които създават мрачна и магическа атмосфера. Целта на ABOUT YOU е да създаде кампания, която да се отличава и да отразява Бела по много специален начин. Тя беше заснета от световноизвестните Конор Кънингам и Тирел Хамптън в Ню Йорк.

Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция със световно известния модел и предприемач Бела Хадид, която специално подбра своите любими продукти за сезон есен/зима
 
"Първите снимки с Бела бяха вдъхновяващи за целия екип, който присъстваше на място. Тя е професионалист и знае точно как да представи колекцията си на хората. Това беше незабравимо преживяване за нас", добавя Джулиан Янсен, директор "Съдържание" в ABOUT YOU.
 
Всички 64 артикула ще бъдат налични от 10 октомври 2022 г. във всички 26 европейски онлайн магазина на ABOUT YOU в размери от XS до XXL.

Цените варират от 48,90 BGN до 389,90 BGN.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: