Посрещаме новия моден сезон с комфорт и стил
Deichmann представя моделите на марката Skechers

Deichmann започва новия сезон в спортен дух като представя модели на марката Skechers. Комбинация между удобство и стил, леките и въздушни сникъри на марката се отличават с иновативна технология, осигуряваща комфорт, и са несравнимо по-удобни, благодарение на специфичната си форма, разработена от ортопеди специално за марката. Друга причина за тяхната популярност е комфортната стелка, особено при моделите с мемори пяна, но също и практичното „Hands free Slip-in“ или „обуване със свободни ръце“. Независимо дали в ежедневието или за спорт, Skechers са винаги подходящ избор.
Моделите, които Deichmann представя, носят слънчево пролетно настроение с актуални цветове, които превръщат всяка визия в зашеметяваща. От бледо жълто до наситено лилаво, предложенията са безкрайни.

Белият цвят остава хит и този сезон! Класическият нюанс носи усещането за изчистена и стилна визия, подходяща за ежедневен стайлинг. Любителите на effortless style могат да се насладят и на разнообразни черни модели, които допълват и най-минималистичната визия и придават модерно излъчване. От дънки до феерична пола, възможностите за съчетаване са безкрайни!

Посрещаме новия моден сезон с комфорт и стил

За малките любители на марката също има безкраен избор от удобни модели, които позволяват на детето да се наслади на безгрижни игри.

Тези и много други актуални спортни марки можете да откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на www.deichmann.com.

Посрещаме новия моден сезон с комфорт и стил
Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.


Посрещаме новия моден сезон с комфорт и стил

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: