Пролетта ни носи свежа палитра от цветни визии
Deichmann представя нови модели от кампанията „Colorful Life“
 
Моделите за топлия сезон са наситени с много цвят и добро настроение. Ще бъде пъстро и весело! На първо място, разбира се, са ярките цветове като зелено, оранжево, розово или синьо. В техен контраст фините пастелни нюанси като розе, люляк и мента носят мечтателна елегантност и хармония. Deichmann отново предлага богат избор на тренди модели, които се грижат за стилните ни тоалети тази пролет.
Чънки сникърите продължават да бъдат всеобщи любимци и желан аксесоар, независимо от повода. В пастелни или ярки цветове, едноцветни или в съчетание с бяло, допълват всяка ежедневна визия безпогрешно.

Пролетта ни носи свежа палитра от цветни визии

По привлекателност лоуфърите също заемат сред челните места в пролетната мода. Един небрежно-елегантен ежедневен стил, който се появява в меките тонове на сорбето.
Най-женствените модели – обувките на висок ток, са завръщат в нежна пастелна визия с много слънчево настроение. Този сезон се повявяват в няколко разновидности – елегантни с тънък ток, подходящи за официални поводи, и чънки модели, перфектни за незабравима вечер с приятели.

Тези и много други пролетни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения!

Пролетта ни носи свежа палитра от цветни визии
Пролетта ни носи свежа палитра от цветни визии

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: