Отново на училище с Deichmann
Deichmann представя тенденциите за новия учебен сезон
 
Въпреки че се усеща сякаш лятото току-що е започнало, дните вече стават все по-къси, а ваканцията неусетно приключи. Във всяко ново начало има магия, така че началото на новата учебна година е вълнуващо преживяване както за децата и тийнейджърите, така и за младежите, които навлизат в новия университетски семестър. Независимо дали се отнася за детска градина, училище или университет, за да започне добре учебната година, време е да започне и планирането на визиите.

Удобните маратонки определено са неизменна част от старта на новата учебна година, имайки предвид, че сникърите отдавна се считат за задължителен моден елемент сред младите хора. Освен това те се съчетават перфектно – сникърите вече са толкова разпространени, че всъщност няма визия, с която да не си подхождат.

Този моден сезон, цветовото разнообразие е още по-богато! Барби розовото извоюва предни позиции в модните класации и е задължителен нюанс в ежедневния аутфит. Белите сникъри с цветни елементи не остават по-назад и се нареждат сред Top Trend моделите тази есен.

Отново на училище с Deichmann

Тези и много други есенни тенденции можете да откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann и в нашия онлайн магазин на www.deichmann.com!

Отново на училище с Deichmann

Отново на училище с Deichmann

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как да опазим българската медоносна пчела?

    Данни от последните изследвания на територията на Европа показват, че генетичното разнообразие на медоносните пчели като насекоми с огромно биологично, екологично, стопанско и икономическо значение е застрашено. Сред множеството фактори за това е и...
  • Съвети за кариерно развитие на жени

    Жените в България имат най-добри възможности за кариерно развитие, според Reboot Online.Всички жени притежават потенциала да оформят своята собствена история на успеха. Чрез включването на тези овластяващи стратегии за кариера не просто навигираме ...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: