Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023
Най-добрите практики в електронната търговия и за 2024 споделиха водещи лица в екомерса в България
 
Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good, Astratex.bg и MellyJolly.com в конкурса eCommerce Academy Awards 2023.
 
Единственият специализиран конкурс за електронна търговия в България, който се провеждаше през последните четири месеца, награди онлайн магазините отличници в 10 основни и 3 специални категории на бляскава церемония на 05.10.2023 в Тех парк София. Водещи на звездното събитие бяха Христина Христова и Симеон Иванов от сутрешния блок на БНТ "Денят започва".
 
Водещи професионалисти от всеки сектор на онлайн бизнеса връчиха звездните статуетки:
 
Категория "Книги, учебни помагала и офис консумативи"

Елка Каменова-Цанкова, Председател на Кооперация „Панда" (Office1) награди MellyJolly.com - школата, в която децата учат и се забавляват на английски език с игри, приказки, песни и активности, а онлайн магазинът ги продава.
 
Категория "Детски стоки”

Победител е UWear.bg - онлайн магазин, вдъхновен от интересите и нуждите на децата за лицензни стоки с марки като LEGO, Harry Potter, Super Mario, Minecraft. Наградата връчи Георги Стефанов, създател на ganbox.com.

Категория "Мебели, дом, градина и ремонт"

Статуетката грабват Mebeli.bg, връчена от Мартин Пенчев, управляващ съдружник в Адвокатска кантора Sotirov, Penchev & Partners.
 
Категория "Ръчно изработени продукти"

Награда връчи Никола Илчев, организатор на събитието, а категорията е подкрепена от GombaShop Bulgaria, които подкрепят творците в България. Аtelie.bg спечели приза в тази категория - първото виртуално ателие, в което всичко се прави с ръцете и излиза от сърцето.
 
Категория "Маркетплейс и мулти-бранд"

Победителят обяви Полина Вутова, Мениджър продажби в OLX Bulgaria. Наградата през 2023 г. е за Ozone.bg - онлайн магазинът, в който ще откриеш всичко, което ти трябва на едно място.
 
Категория "Лична грижа"

Радостина Христова, създател на Influencer Media Bulgaria, зарадва Parfium.BG със статуетка в тази категория.
 
Категория "Спорт, отдих и хоби"

SportDepot.bg са тазгодишния победител, а Иван Тотев, директор "Маркетинг" в СПИДИ, връчи наградата.
 
Категория "Хранителни продукти и напитки"

Мартин Богданов от Paysera посрещна Cafemag.bg, които грабнаха звездата в тази категория.
 
Категория „Лайфстайл"

Антония Вълчанова, Мениджър Ключови клиенти от отдел Продажби на Netinfo, връчи награда на Astratex.bg - царството на невероятното бельо, в което всяка жена ще се влюби!
Kатегория "Електроника"

Боряна Попова, маркетинг мениджър в Jump.bg, удостои с приз и статуетка Flip.bg - онлайн магазинът, който революционизира начина, по който се продава и купува употребявани и сервизирани телефони и смарт устройства.
 
Категория "Стартиращ онлайн магазин на 2023 г."
Георги Мардов от Кока кола Хеленик Ботълинг Къмпъни не държа гостите дълго време в напрежение и откри победителя в тази така вълнуваща категория: OhGood - онлайн магазин предлагащ пълноценно и вкусно хранене без усилия.
 
Категория "Социална кампания 2023 г."
Статуетката връчи Калоян Христов, член на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). на Цвете в епруветка - невероятни цветя, които издържат до 2 месеца само на любов!
 
Категория "Любимият магазин на публиката за 2023 г."
Е най-ценната и чакана категория, в която феновете избират своя победител. През 2023 г. с над 3000 гласа победител в eCommerce Academy Awards 2023 е SkyOptic, а наградата връчи двигателят на цялото събитие Мирела Тодорова.
 
Часове преди това се проведе и 10-тото издание на eCA Conference “Best Practices”, придружено от иновативната изложбена зона с над 30 доставчици на услуги за електронна търговия, както и множество поп-ъп магазини, които продаваха в реално време своите продукти, които по принцип можете да откриете само онлайн.
 
Благодарение на партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, гостите успяха да направят тест драйв на най-новите електрически модели от семейството на ID на автомобилния конгломерат.
 
Главният организатор на конференцията и наградите за онлайн магазини, вдъхновител на екомерс общността в България, Никола Илчев, развълнувано сподели: “Трудно мога да предам атмосферата и емоциите на конференцията и наградите за електронни магазини. Много приятели, много нови лица и партньорства, широки усмивки за победителите в конкурса, може би малко разочарование за тези, които не грабнаха статуетки, но най-важното е, че тези две събития разкриха безкраен низ от нови бизнес възможности.

Благодаря на всички замесени - партньори, изложители, собственици и мениджъри на магазини, жури, гости, хората от екипа ми, без които не може да се случи нито едно вълнуващо екомерс събитие в България. Всички вие сте вдъхновение за още по-големи проекти и ви обещавам, че те много скоро ще ги обявя”.

Всички новини, събития и предстоящи поредици от eCommerce Academy можете да следите във Фейсбук страницата на организацията: https://www.facebook.com/ecommerceacademybg.

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как да опазим българската медоносна пчела?

    Данни от последните изследвания на територията на Европа показват, че генетичното разнообразие на медоносните пчели като насекоми с огромно биологично, екологично, стопанско и икономическо значение е застрашено. Сред множеството фактори за това е и...
  • Съвети за кариерно развитие на жени

    Жените в България имат най-добри възможности за кариерно развитие, според Reboot Online.Всички жени притежават потенциала да оформят своята собствена история на успеха. Чрез включването на тези овластяващи стратегии за кариера не просто навигираме ...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: