Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Есента е тук и природата се спуска в танц със златисти и червени нюанси, създавайки усещане за топлина и уют. Но това не е единствената промяна, която сезонът ни носи. В света на модата, есенните месеци винаги довеждат със себе си вълнуващи новости и свежи тенденции. За тази година, една от най-горещите модни теми са чънки ботите и ботите с връзки, които осигуряват стабилност и комфорт със своите мега здрави подметки. С течение на времето, чънки обувките се превърнаха в символ на смелост и индивидуалност и са задължителен елемент от есенния гардероб на модерната жена.


Ежедневните боти представят един лежерен прочит на съвременния стил и сега се предлагат в различни визии и с грубоват силует. Здравите комбат боти и ботите с характерни връзки, както и модерните боти челси с XL подметки предлагат стил и комфорт за студените дни. Освен цветните акценти, доминират и изисканите нюанси на черното, защото добре знаем, че класиката винаги е на мода! Стейтмент ботушите за есента и зимата са подходящи за различни комбинации и са идеално допълнение към шикозните зимни визии, които умело съчетават и женствени елементи!

Най-актуалните акценти за новия моден сезон Есен/Зима 2023/24 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.

Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: