Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Есента е тук и природата се спуска в танц със златисти и червени нюанси, създавайки усещане за топлина и уют. Но това не е единствената промяна, която сезонът ни носи. В света на модата, есенните месеци винаги довеждат със себе си вълнуващи новости и свежи тенденции. За тази година, една от най-горещите модни теми са чънки ботите и ботите с връзки, които осигуряват стабилност и комфорт със своите мега здрави подметки. С течение на времето, чънки обувките се превърнаха в символ на смелост и индивидуалност и са задължителен елемент от есенния гардероб на модерната жена.


Ежедневните боти представят един лежерен прочит на съвременния стил и сега се предлагат в различни визии и с грубоват силует. Здравите комбат боти и ботите с характерни връзки, както и модерните боти челси с XL подметки предлагат стил и комфорт за студените дни. Освен цветните акценти, доминират и изисканите нюанси на черното, защото добре знаем, че класиката винаги е на мода! Стейтмент ботушите за есента и зимата са подходящи за различни комбинации и са идеално допълнение към шикозните зимни визии, които умело съчетават и женствени елементи!

Най-актуалните акценти за новия моден сезон Есен/Зима 2023/24 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.

Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky
Грайферите се завръщат: Обувки за есента в стил Chunky

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как да опазим българската медоносна пчела?

    Данни от последните изследвания на територията на Европа показват, че генетичното разнообразие на медоносните пчели като насекоми с огромно биологично, екологично, стопанско и икономическо значение е застрашено. Сред множеството фактори за това е и...
  • Съвети за кариерно развитие на жени

    Жените в България имат най-добри възможности за кариерно развитие, според Reboot Online.Всички жени притежават потенциала да оформят своята собствена история на успеха. Чрез включването на тези овластяващи стратегии за кариера не просто навигираме ...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: