Ретро сникърите се завръщат на мода
Deichmann представя нови модели в ретро стил
 
Ако можехме да върнем времето назад... Да, можем, защото сега е време за завръщане в бъдещето! Това е отдавна известната истина в света на модата: всичко ново е добре забравено старо. Тенденция, която особено подчертава тази теза през 2024 г., е блестящото завръщане на ретро сникърите.

Те не само внасят комфорт в ежедневието ни, но и с премерена доза носталгия излъчват онзи супер готин шик, благодарение на който предизвикаха фурор през 70-те и 80-те години. Небрежните герои от миналото на известни спортни брандове като Adidas, Nike, Fila и Puma само чакаха да бъдат преоткрити - със завръщането си, те най-накрая намериха своя път обратно към рафтовете за обувки. Тези модели са важна част от модния свят, както на настоящия, така и вероятно на бъдещите сезони, и карат сърцата на любителите на винтиджа да туптят също толкова силно, колкото и сърцата на феновете на модерните сникъри.

Тези и много други сникъри на актуални спортни марки можете да откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann и в нашия онлайн магазин на www.deichmann.com!


Ретро сникърите се завръщат на мода
Ретро сникърите се завръщат на мода
Ретро сникърите се завръщат на мода
Ретро сникърите се завръщат на мода

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: