Защо криптовалутите са революционен актив

Въпросите, които хората ми задават най-често напоследък, са свързани с крипто валутите. Мнозина се чудят дали трябва да ги интересува този нов свят.

Има толкова много фалшива информация по темата, че е трудно някой да натрупа реално знание за този нов актив. Но точно това са криптовалутите ... активи.

А активите вкарват пари в джобовете ви. Така че, да. По-добре научете повече за криптовалутите.

Когато говоря с Джеф Уанг - най-начетеният човек по темата, когото познавам - той казва, че криптовалутите са ...

  • Това, коетое бил самолетът през 30-те години на миналия век
  • Това, което е бил Rock-n-roll през 50-те години на миналия век
  • Това, което беше Интернетът през 1980-те години на миналия век
  • Това, коетобеше смартфонът в началото на новия век

С други думи, криптовалутите са едно от най-големите и най-иновативни движения, които някога сме виждали през живота си. И това е просто защото ...

Криптовалутите ще променят ПАРИТЕ!

И така, какво мислите? Трябва ли да отделите време и енергия, за да научите нещо, което променя финансите? А при промяна на парите се променя целият ни живот, общество и култура, нали?

Представете си какво ще стане, ако не го направите? Може да загубите всичко, за което работите. Сега си представете, че започнете да научавате повече. Имате късмет, че живеете във време, когато сме свидетели на раждането на нов клас активи. Проблемът е, че в новинитене говорят за това ... или просто не разбират темата.

Активът е нов, така че той се увеличава ежедневно. И докато расте, се променя и се трансформира в толкова много посоки. Не можете да разчитате на новините, за да сте информирани. Изпозвайте други начини за трупане на знание.

Повече за парите и за фундаменталните промени в света на финансите, можете да научите по време на форума NEXT DIFI 2018 в София, на 28 септември.

NEXT DIFI 2018 в София, на 28 септември.

Запазете своето място сега - https://difi.b2bmedia.bg!


Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: