Непоклатими - пътеводител към вашата финансова свобода
Да си осигурим спокойствие в днешния свят на несигурност
 
Стъпка по стъпка към майсторство в управлението на парите
 
Тони Робинс
Номиниран от Worth Power 100 за един от най-влиятелните хора в сферата на глобалните финанси
 
С Питър Малоук
№ 1 финансов консултант по управление на богатството според класацията на Barron’s
 
 
ТОНИ РОБИНС е автор на бестселъри, предприемач и филантроп. Вече повече от четири десетилетия милиони хора имат щастието да се докоснат до неговата топлина, чувство за хумор и трансформираща сила по време на корпоративни и персонални събития. Той е стратег № 1 за живота и бизнеса. Тони е консултант и коуч на някои от най-добрите спортисти, артисти, изпълнителни директори на компании от Fortune 500 и дори президенти на нации. Основател или съдружник е в над трийсет компании, дванайсет от които управлява активно. Живее в Палм Бийч, Флорида.
 
Робинс е най-добрият икономически модератор, с когото съм работил. Неговата мисия да акумулира прозренията на най-великите финансови умове в света и да ги направи достъпни за средния инвеститор, е истински вдъхновяваща.

Алън Грийнспан бивш председател на федералния резерв при четирима действащи президенти
 
Тони Робинс не се нуждае от представяне. Той е отдаден на мисията си да подобри живота на всеки един инвеститор. Тази изключителна книга хвърля светлина върху множество въпроси, пред които всеки е изправен.

Карл Икан, милиардер, активист, инвеститор
 
В тази книга Тони Робинс демонстрира уникалния си талант да опростява сложното, като превръща идеите на най-добрите инвеститори в света в практически уроци, които да бъдат от полза както на начинаещи инвеститори, така и на опитни професионалисти.

РЕЙ ДАЛИО
Основател и един от главните инвестиционни директори на Bridgewater Associates, най-големия хедж фонд в света
 
 
Тони е природна стихия!
Джон Богъл, Основател на Vanguard
 
След като интервюира петдесет от най-великите умове в сферата на финансите в света, Тони Робинс ни води „стъпка по стъпка“ на пътешествие, което ще преобрази вашия финансов живот и ще ускори напредъка ви към собствената ви финансова свобода. Няма значение каква заплата получавате, на кой етап от живота си се намирате или кога сте започнали - тази книга ще ви осигури инструментариума, чрез който да постигнете финансовите си цели по-бързо, отколкото сте си мислили, че е възможно.
 
Робинс е коуч на повече от петдесет милиона души от 100 държави, стратег № 1 в света за живота и бизнеса. Тук той и Питър Малоук, единственият човек в историята класиран от Barron‘s за финансов консултант № 1 в САЩ, ни разкриват как можем да станем непоклатими – хора, които не само да се радват на истинско спокойствие на ума в свят на необятна несигурност, икономически колебания и безпрецедентни промени, но и които могат да се възползват от страха, който възпира мнозина.
 
На тези страници на разбираем език и посредством вдъхновяващи истории ще откриете:
 
• Как да си изготвите простичък, лесен за изпълнение план, който да ви изведе до истинската финансова свобода.

• Как няколко малки стъпки могат да добавят допълнителни доходи.

• Стратегии от най-добрите инвеститори в света за това как да защитите себе си и вашето семейство и как да максимизирате печалбата от неизбежните сривове, които предстоят.

• Най-бързият начин да върнете парите обратно във вашия джоб: разкривайки скритите такси и полуистините на Уолстрийт – как най-големите фирми ви принуждават да плащате
прекомерни такси за незадоволителни резултати.

• Основните четири принципа, които повечето от най-великите финансови умове в света използват, за да максимизирате възходите и да минимизирате спадовете.

• Овладейте нагласата за истинското богатство и изживейте удовлетворението, което заслужавате днес.
 
 
 
БЕЗСПОРНА УВЕРЕНОСТ; ПОСТОЯННА ОТДАДЕНОСТ НА ИСТИНАТА;

ВНУШАВАЩО РЕСПЕКТ ПОВЕДЕНИЕ;

СПОКОЙСТВИЕ НА ДУХА И УВЕРЕНОСТ В РАЗГАРА НА БУРЯТА
 
 
Представете си, че без значение какво се случва в икономиката, на фондовия пазар или в сферата на недвижимите имоти, вие и вашето семейство не само ще оцелявате, но и ще процъфтявате – че не само ще защитите себе си, но и реално ще спечелите от всяка ситуация, която кара толкова много хора да живеят в страх!
 
В днешния свят на несигурност милиони хора вече не вярват, че е възможно да постигнат истинска финансова сигурност и независимост. И все пак малцина избрани, експерти с история в успешното навигиране във всяка икономическа среда, доказаха, че няма причина за страх. Те знаят, че трудните икономически времена са онези редки възможности, появяващи се веднъж в живота, когато дори обикновеният човек може да „прескочи“ от състояние на финансова борба към финансова свобода. Тук Тони Робинс разкрива техните стратегии с простички инструкции „стъпка по стъпка“, вдъхновяващи истории и завладяващи прозрения.
 
Непоклатими не само ще ви помогне да се възползвате от възможностите, но и ще ви предпази от грешки, заради които хората се задоволят с живот на много по-ниско ниво, отколкото заслужават.
 
Изключително рядко е външен човек да „открадне“ фокуса на светлината на прожекторите и да стане уважаван и влиятелен глас във финансовата индустрия. Робинс отново го постига с нова книга, която ще ни помогне да спечелим от сривовете на пазарите, които неизбежно предстоят.

АНТЪНИ СКАРАМУЧИ

КО-ВОДЕЩ НА WALL STREET WEEK

Реклама

Още от анализи:

  • Елитът започна да нарича хората "безполезни хрантутници"

    За това разказва тази книга. ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ. Понякога поетите и писателите виждат отвъд границите на съвременността. „Прекрасният нов свят“ е книга за бъдещето, а независимо от своите художествени или философски достойнства, едн...
  • Медийната машина в САЩ цикли жестоко

    Четенето на американска преса тези дни е истинска радост за душата, пир за ума и зловещ махмурлук за здравия разум. Путин може да е спокоен. В САЩ в момента съществува съвсем друго чудовище, абсолютно различна политическа Годзила, която зловещо плу...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: