Психология на личностното развитие, позитивната нагласа и по-добрите взаимоотношения
Променете гледната си точка и животът ви ще стане по-лесен!

Намерете смелостта да водите трудни, но важни разговори.

Осигурете си необходимата подкрепа от другите.

Базирана на световно значимата работа на психолога Алфред Адлер.

Забавен и приятен начин за усвояване на умения, които ще ви служат цял живот.

Искате да се разбирате по-добре с хората?

Да преодолявате ограничаващите ви негативни мисловни модели? Или пък да получите основни знания за популярните идеи на адлерианската психология?

Независимо каква е причината да посегнете към тази книга, „Психология на личностното израстване и по-добрите взаимоотношения“ обяснява психологическите концепции на разбираем и достъпен език с помощта на практически примери и ситуации. Ще се запознаете с основни идеи като самоопределяне, самонасърчаване и как да се справяте с емоциите в междуличностните отношения.

Запознайте се с Юкари, наскоро повишена 28-годишна управителка на популярна верига пекарни, чиято кариера е блокирана от неудовлетвореност и противоречиви отношения.
За нейно щастие, в живота ѝ се появява духът на Адлер, за да я научи как да промени ситуацията. Комуникацията ѝ се подобрява, тя изгражда отношения на доверие и кариерата ѝ започва да се движи плавно напред.

Приложима както в бизнеса, така и в личния живот, тази книга може да промени и вашата реалност – а и ще се забавлявате, докато я четете.

Разберете защо поредицата „Манга за успех“ – достъпна на български език за първи път – е толкова популярна в Япония, Корея и други страни.
 
За автора

Тошинори Иваи е роден в префектура Ибараки, Япония, през 1947 г. Завършва университета „Васеда“ през 1970 г. Основател и главен изпълнителен директор е на Human Guild и има богат опит в областта на адлерианското психологическо консултиране, образованието, както и в научните изследвания. Известен е също с книгите си за адлерианската психология и нейните приложения.

Бизнес и икономика, Личностно развитие

Реклама

Още от анализи:

  • Измамата и лицемерието на медийното отразяване на Байдън

    Бях изненадан, когато Байдън реши да се кандидатира отново за президенти да се опита за трети път да влезе в Белия дом. Проблемът не беше неговата възраст, 77 години. Мнозина от нас познават достатъчно седемдесетгодишни, които са жизнени, с остър ум,...
  • Мръсните цели, за които употребяват младите хора у нас

    Лазар Лазаров: Уви, младите хора от „Прайда“ не вразумяват, че, волю-неволю, те биват употребявани за прокарването на крайно опасно за България пост-модерни идеологии, които са вече установени като "новото нормално" в пост-модерните Западни обществ...
  • ЕС се опитва да ни въвлече във война

    Ръководството на Европейския съюз се опитва да въвлече страните от общността във военни действия в Украйна, за да бъде победена Русия, въпреки че Европа търпи само загуби от това и няма сили и средства да го направи. Това мнение изрази унгарският ...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: