Психология на личностното развитие, позитивната нагласа и по-добрите взаимоотношения
Променете гледната си точка и животът ви ще стане по-лесен!

Намерете смелостта да водите трудни, но важни разговори.

Осигурете си необходимата подкрепа от другите.

Базирана на световно значимата работа на психолога Алфред Адлер.

Забавен и приятен начин за усвояване на умения, които ще ви служат цял живот.

Искате да се разбирате по-добре с хората?

Да преодолявате ограничаващите ви негативни мисловни модели? Или пък да получите основни знания за популярните идеи на адлерианската психология?

Независимо каква е причината да посегнете към тази книга, „Психология на личностното израстване и по-добрите взаимоотношения“ обяснява психологическите концепции на разбираем и достъпен език с помощта на практически примери и ситуации. Ще се запознаете с основни идеи като самоопределяне, самонасърчаване и как да се справяте с емоциите в междуличностните отношения.

Запознайте се с Юкари, наскоро повишена 28-годишна управителка на популярна верига пекарни, чиято кариера е блокирана от неудовлетвореност и противоречиви отношения.
За нейно щастие, в живота ѝ се появява духът на Адлер, за да я научи как да промени ситуацията. Комуникацията ѝ се подобрява, тя изгражда отношения на доверие и кариерата ѝ започва да се движи плавно напред.

Приложима както в бизнеса, така и в личния живот, тази книга може да промени и вашата реалност – а и ще се забавлявате, докато я четете.

Разберете защо поредицата „Манга за успех“ – достъпна на български език за първи път – е толкова популярна в Япония, Корея и други страни.
 
За автора

Тошинори Иваи е роден в префектура Ибараки, Япония, през 1947 г. Завършва университета „Васеда“ през 1970 г. Основател и главен изпълнителен директор е на Human Guild и има богат опит в областта на адлерианското психологическо консултиране, образованието, както и в научните изследвания. Известен е също с книгите си за адлерианската психология и нейните приложения.

Бизнес и икономика, Личностно развитие

Реклама

Още от анализи:

  • Елитът започна да нарича хората "безполезни хрантутници"

    За това разказва тази книга. ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ. Понякога поетите и писателите виждат отвъд границите на съвременността. „Прекрасният нов свят“ е книга за бъдещето, а независимо от своите художествени или философски достойнства, едн...
  • Медийната машина в САЩ цикли жестоко

    Четенето на американска преса тези дни е истинска радост за душата, пир за ума и зловещ махмурлук за здравия разум. Путин може да е спокоен. В САЩ в момента съществува съвсем друго чудовище, абсолютно различна политическа Годзила, която зловещо плу...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: