• 1 При безплатни профилактични прегледи в 22 града над 60% от хората са диагностицирани в ранни стадии на хроничната венозна болест
 • 2 Над половината от поколението Z смятат, че бъдещите изпълнителни директори няма да имат нужда от университетска диплома
 • 3 Пулсът на инфлуенсър маркетинг пазара в България за 2022 г.
 • 4 Започва деветото издание на Лидерска академия „Успяваме в България“
 • 5 Цигуларката Зорница Иларионова с високо признание от Прочида – културната столица на Италия
 • 6 Магистър фармацевт Мария Каназирева предупреждава: „Не подценявайте разширените вени!“
 • 7 Вземи краката си в ръце с Краченица
 • 8 Върнете ни бутилките, а ние ще върнем жеста на природата, като ги рециклираме
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

Хайде да се вземем в ръце

Напоследък все по-често и неволно си задавам следните въпроси: - Ако в двора ми имаше находище на ценни метали, бих ли дал на някой чужденец да ги извлича и прибира, срещу

Подкрепяме ли “саможертвата”?

Европейската комисия предлага маоистко-комунистически мерки в икономиката – таван на цените на природния газ и електроенергията, изземване на „свръхпечалби“ (такъв термин е малоумщина в свободната икономика) и раздаване на социални помощи

Какви сигнали дава новият Британски кабинет?

Наследничката на Борис Джонсън не е по-различна от него. Министърът на финансите е ултралиберален икономист. Родословието му е от Гана.

Реклама


www.Autodoc.Bg

Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Защо падат американски /те/ президенти?
“Аз съм Джералд Форд, а ти не си!” 
 
През лятото на 1975 президентът Форд /републиканец/ падна на слизане по хлъзгавата стълба на самолета във Виена. Незабавно левите медии му се подиграха, а известният левичарски комик Chevy Chase грозно и злобно  го имитира по тв. Форд отмъсти на комика след месец на някаква вечеря - нарочно, уж се препъна и запрати всички чинии в лицето на Chase с думите: “Аз съм Джералд Форд, а ти не си!”  Тогавашните медии, макар и левичарски, вярно отразиха отмъщението на президента. 
 
В началото на 90-те Буш-старши на официален прием в Япония, първо повърна, после припадна - всичко  в скута на японския премиер. Но не преди Буш с огромно самообладание да извика на личния си лекар Dr Burton Lee - “Хвърли ме под масата, докато свърши вечерята!”. 
 
Това говори за известно мъжество и немалко чувство за хумор, нали? 
 
На 19 март т.г. Байдън за 30 секунди  ТРИ ПЪТИ  падна  лошо, докато потичваше /тичкаше/ нагоре,  за да се прави на млад и силен,  по стълбата на самолета. Третото падане беше особено лошо - Байдън направо се сгромоляса и безпомощно рухна на стълбата. 
 
Какво се случва? Какво е състоянието на Водача на Свободния свят? Добре ли е, здрав ли е? 
 
Отговор: НУЛА от “журналистите” в САЩ и Западна Европа, освен от Белия дом, който заяви, че Байдън е паднал ТРИ ПЪТИ, заради вятъра. /Нямаше  никакъв вятър/.   Тези “анализатори” дума не казаха за тази толкова тежка случка. Не очаквайте инфо и от тукашните медии, които УНИЗИТЕЛНО МЪЛЧАТ. 
 
Не мисля, че ако Тръмп беше паднал три пъти за 30 секунди  щеше да настъпи мълчание - както сега.  
 
Вместо това миналото лято “медиите” изобилно се занимаваха защо Тръмп слиза бавно и внимателно по някаква хлъзгава стълба без перила в Уест Пойнт. 
 
Някои американски президенти падат, без да искат, несъмнено и Байдън, но падането на “журналистите” е истинско и е завинаги. 
 
/Няма да публикуваме видеото на  паданията на Байдън, защото са ужасна и мъчителна гледка/. 
 
На снимката: Президентът Форд пада на летището във Виена. Източник: АП/ Peter Bregg

Новини

 • 1

Анализи

 • Нищо хубаво не следва от вдигане на данъците

  Нищо хубаво няма да видим, ако вместо финансова дисциплина при външно влошаване на стопанската конюнктура се разпищолим и заложим на вдигане на данъци и осигуровки

 • Социологическите проучвания - враг номер едно

  Въпреки разпространеното схващане, враг номер едно на тутраканската селищна система, не са нито Рейгън, нито политиците, нито журналистите, нито дори футболните съдии.
   
  Това без

 • Санкции-шманкции!

  ГАЗПРОМ е направил рекордна $41.75 милиарда печалба за първите 6 месеца на 2022 г.

  Замислете се върху този факт, преди да си направите каквито и

 • България трябва да има неутрална позиция

  Сега ще Ви кажа най-съществената причина, поради която беше стратегически много важно България да се придържа към неутрална позиция по отношение на войната в Украйна.

 • Има ли смисъл в закон срещу инфлацията

  Байдън подписал Закон за намаляване на инфлацията. Представяте ли си? Както преди време бяха спрели „климатичните промени“ със Закон, сега подобни троцкисти-маоисти ще спрат и

 • Това ли е Америка?

  Поразителният скандал с претърсването на имението на Тръмп от най-малко 30 тежко въоръжени агенти на ФБР продължава без прекъсване.

  Левите медии твърдят, че ФБР не

 • 1