• Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”

  Най-добрите работодатели ще представят своите стратегии за Employer Branding на събитието, организирано от b2b Media. Международни участници, две проучвания и звезден екип от говорители се включват в шестото издание на форума, което ще се проведе на 13 декември в София. Динамична прорама и разнообразие от теми са предвидени в програмата
 • Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни

  Как да организираме превоза им при пътувания на по-далечни дестинации? Докато пътуват, едно от основните притеснения на собствениците на домашни любимци е как да организират и техния транспорт. Ако дестинацията е сравнително близо, кучета, котки или други малки животни могат да бъдат превозени с кола. Но когато става въпрос за
 • За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио

  Mercusys, компания, специализирана в предлагането на ключови мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на отлична интернет връзка анонсира Black Friday отстъпки на гамата си високопроизводително оборудване. Моделите ще се предлагат за продажба на намалени цени и клиентите на марката да могат да се възползват от оборудване с висока производителност
 • На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса

  Ранната диагностика може да спаси живот По традиция всяка година третият четвъртък от месец ноември се посвещава на Международния ден за борба с рака на панкреаса. Тази година датата е 17-и ноември, а лилавата панделка е приета като символ на деня и знак на подкрепа за болните с рак на панкреаса.
 • Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон

  Нежни силуети срещат груби подметки в успешна комбинация от женственост и сила   Когато говорим за мода, страстта на дамите минава през...обувките! Подходящият чифт има способността да трансформира всяка визия в нещо неустоимо и незабравимо. Този сезон модната сцена доминират ботите във всичките си разновидности – челси боти, чънки модели, боти
 • В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“

  Книгата на Краси Ангелова разказва за личната трансформация на автора, чрез разбиране значението на персоналния опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни   На 19-ти октомври в Стара Загора ще се проведе първото събитие от националното турне на Краси Ангелова за представяне на книгата „Промяната“. В програмата
 • Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет

  Управителният съвет на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) избра своя председател Детелина Смилкова за представител на организацията в Икономическия и социален съвет (ИСС) на Република България.
 • Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция

  На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят уникалния почерк на Бела. Резултатът: дизайн, който съчетава перфектния баланс между класически и бунтарски
 • 1 Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”
 • 2 Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни
 • 3 За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио
 • 4 На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса
 • 5 Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон
 • 6 В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“
 • 7 Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет
 • 8 Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

Колективен Ам-Гъл страда за машинния "Май Прешъс"

Спрях да се чудя защо горещо подкрепящите третия пол изпадат в ужас от втория начин на гласуване. Който всъщност е първият, понеже става думаза хартиената бюлетина. Защо е целият "този

Защо критикувам политиката на Запада?

Винаги ми е било странно, когато някой подметне «Ти нали живееш в Лондон, защо критикуваш политиката на Запада?» Странно ми е, защото тези хора не разбират няколко очевидни факта: - Аз

Прах и комсомолщина във финансите

България (заради валутния борд) е едно от последните места с реално независима централна банка. (Какъв парадокс - бордът те прави независим. Ограничението е сила.)

Реклама


www.Autodoc.Bg

Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Несънуваната мечта на световното правителство
Изобщо не е въпрос за ваксинирането или не, не е някакъв фундаментален pros and cons. А хладно да пресметнем какво спечели Правителството, всяко правителство, от Ковид-19. Това е неговата несънувана, никога непостигана и вече - сбъдната мечта.

- Може да ти увеличи данъците - взаимопомощ и солидарност. Вече го направи, някой ще трябва да плати "безплатните" ваксини.

- Може да ти вдигне безогледно цените - вече го направи. Непрекъсната инфлация и намаляване на БВП заради Ковид, това вече са официализирани теми сред световните мейнстрийм икономисти и финансисти.

- Може да не те пусне да излизаш от страната по Ковид-причини.

- Може да не те пусне да се прибереш в страната си.

- Може тотално и по всякакви начини да ти затвори устата с довода, че разпространяваш "псевдонаучни тези", които не отговарят на Науката. Толкова!

- Може да затвори театри, литературни четения и всякакви други сборища, където е възможно да се чуе критично мнение срещу Мерките.

- Може да ти продава всякакви тестове и тестчета на стократна цена от себестойността им. Сам ли ще вземеш да ги произвеждаш?

- Може да ти казва с какво точно и от кого произведено да се ваксинираш. Правителството вече е сключило търговски договори и комисионите са раздадени. Както и в горната точка.

- Може, когато реши, че си тотално излудял, през 2021-а за успокоение да ти пусне Европейско или Олимпиада без публика от 2020-а. Знае, че и това ще преглътнеш. Кога и къде са се провели тези събития вече един Господ знае /това е шега/.

- Може да ти забрани да се виждаш с повече от трима души наведнъж. Ако поиска и с повече от един.

- Може да те лиши от правото ти на работа.

- Може да те затвори в затвор без обяснения. Може и, за да ти е още по-гадно, в луксозен хотел за неопределено време. а после ти ще трябва да платиш сметката.

Все с формулировката "карантина". А като не можеш да я платиш - вече легално в затвора.

- Може да те лиши от най-съкровени празници с близките - Коледа, Рождество, рождени дни, годишнини. За скръбните събития дори да не говорим - там бе проявено неприкрито садистично злорадство.

- Може да те лиши от право на придвижване - което пак е затвор.

- Може да те накара да пазаруваш и си биеш ваксини до безкрай. Всяка година три нови щама и, съответно, три нови разработки от трима монополисти. Договорите вече са сключени, само ще ти обявят в какво количество.

- Може да лиши децата ти от право на образование, докато не реши, че мозъците им вече са достатъчно размекнати и са готови за изрядни граждани на Новия ред.

- Може да се разправи, както си иска, с когото си иска, с които си иска, без никой да му създаде главоболия. Хората са достатъчно разделени. Репресия срещу всекиго ще предизвика огромно удоволствие, дори наслада, у по-малко репресираните групи.

Как премина 20-и век? В огромна степен под косматата мъртвешка сянка на Комунизма, Нацизма и Фашизма. Вождове, Фюрери, Дучета опитваха да прокарат, колкото може повече елементи от всичко това. Успяваха - къде по-успешно, къде с по-слаб резултат. Това траеше години, понякога десетилетия. Но едно се разпадаше, друго бе осмивано, докато не се превърне в закон-пародия.

Но никой никога не е очаквал, че този абсолютен, невиждан никога, тоталитаризъм, антихуманизъм, облечен в кухи фрази за хуманност, може да бъде въведен за само една година в пълен комплект от всички репресивни мерки. Всъщност имало е Някой с много информация в какво дебилно, уплашено консуматорско стадо са превърнати хората от така наречения демократичен свят. А най-лесно те приеха, че "Не се знае, разбира се, кога ще приключи Пандемията".

Днес един германски професор по конституционно право от Свободния германски университет - хаха - заяви по "Хоризонт". "Нарушаването на човешките права не е най-приятното, разбира се, но първо трябва да оживеем."

На кой му е притрябвал такъв живот!

Новини

 • 1

Анализи

 • Изчезващата държава България

  Към 2021-ва година страната ни е била на 36-то място на света по богатство на населението.

  Същевременно сме номер 1 от общо 200 държави по

 • Чий идол е Че Гевара?

  На 9 октомври 1967 година ЦРУ премахна Че Гевара в Боливия. Тази личност преди години ме интересуваше, защото изследвах злото, което беше Гевара, родено от 

 • Хайде да се вземем в ръце

  Напоследък все по-често и неволно си задавам следните въпроси:

  - Ако в двора ми имаше находище на ценни метали, бих ли дал на някой чужденец да

 • Подкрепяме ли “саможертвата”?

  Европейската комисия предлага маоистко-комунистически мерки в икономиката – таван на цените на природния газ и електроенергията, изземване на „свръхпечалби“ (такъв термин е малоумщина в свободната икономика)

 • Какви сигнали дава новият Британски кабинет?

  Наследничката на Борис Джонсън не е по-различна от него.

  Министърът на финансите е ултралиберален икономист.

  Родословието му е от Гана.

 • Нищо хубаво не следва от вдигане на данъците

  Нищо хубаво няма да видим, ако вместо финансова дисциплина при външно влошаване на стопанската конюнктура се разпищолим и заложим на вдигане на данъци и осигуровки

 • 1