• Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”

  Най-добрите работодатели ще представят своите стратегии за Employer Branding на събитието, организирано от b2b Media. Международни участници, две проучвания и звезден екип от говорители се включват в шестото издание на форума, което ще се проведе на 13 декември в София. Динамична прорама и разнообразие от теми са предвидени в програмата
 • Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни

  Как да организираме превоза им при пътувания на по-далечни дестинации? Докато пътуват, едно от основните притеснения на собствениците на домашни любимци е как да организират и техния транспорт. Ако дестинацията е сравнително близо, кучета, котки или други малки животни могат да бъдат превозени с кола. Но когато става въпрос за
 • За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио

  Mercusys, компания, специализирана в предлагането на ключови мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на отлична интернет връзка анонсира Black Friday отстъпки на гамата си високопроизводително оборудване. Моделите ще се предлагат за продажба на намалени цени и клиентите на марката да могат да се възползват от оборудване с висока производителност
 • На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса

  Ранната диагностика може да спаси живот По традиция всяка година третият четвъртък от месец ноември се посвещава на Международния ден за борба с рака на панкреаса. Тази година датата е 17-и ноември, а лилавата панделка е приета като символ на деня и знак на подкрепа за болните с рак на панкреаса.
 • Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон

  Нежни силуети срещат груби подметки в успешна комбинация от женственост и сила   Когато говорим за мода, страстта на дамите минава през...обувките! Подходящият чифт има способността да трансформира всяка визия в нещо неустоимо и незабравимо. Този сезон модната сцена доминират ботите във всичките си разновидности – челси боти, чънки модели, боти
 • В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“

  Книгата на Краси Ангелова разказва за личната трансформация на автора, чрез разбиране значението на персоналния опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни   На 19-ти октомври в Стара Загора ще се проведе първото събитие от националното турне на Краси Ангелова за представяне на книгата „Промяната“. В програмата
 • Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет

  Управителният съвет на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) избра своя председател Детелина Смилкова за представител на организацията в Икономическия и социален съвет (ИСС) на Република България.
 • Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция

  На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят уникалния почерк на Бела. Резултатът: дизайн, който съчетава перфектния баланс между класически и бунтарски
 • 1 Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”
 • 2 Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни
 • 3 За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио
 • 4 На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса
 • 5 Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон
 • 6 В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“
 • 7 Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет
 • 8 Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

Колективен Ам-Гъл страда за машинния "Май Прешъс"

Спрях да се чудя защо горещо подкрепящите третия пол изпадат в ужас от втория начин на гласуване. Който всъщност е първият, понеже става думаза хартиената бюлетина. Защо е целият "този

Защо критикувам политиката на Запада?

Винаги ми е било странно, когато някой подметне «Ти нали живееш в Лондон, защо критикуваш политиката на Запада?» Странно ми е, защото тези хора не разбират няколко очевидни факта: - Аз

Прах и комсомолщина във финансите

България (заради валутния борд) е едно от последните места с реално независима централна банка. (Какъв парадокс - бордът те прави независим. Ограничението е сила.)

Реклама


www.Autodoc.Bg

Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Тръмп избиваше терористите, Байдън изпълнява заповедите им
Байдън през април обяви, че ще изтегли всичките около 2500 америщански войници от Афганистан до края на август т.г.   Талибаните любезно уведомени, незабавно започнаха да завземат страната - през април, май, юни, юли. Не последва никакъв отговор от Пентагона на Байдън. През тези месеци талибаните бързо отвориха затворите - и хиляди и хиляди терористи от Ислямска държава, Ал Кайда, държани там с години, се разбягаха из градовете, за да организират терор. Отново: никакъв отговор от Пентагона на Байдън. Освен светкавичното бягство на американскш войски от огромната военновъздушна база в Баграм, от базите в Херат и Джелалабад. Освен светкавичното унищожение от хората на Байдън  на американскихеразузнавателни служби на терен и на всичките  мрежи за тайно сътрудничество с местните помощници на САЩ.

ВСИЧКИТЕ БАЗИ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИ МРЕЖИ!

Забележете: не е нужно да си обучен агент или войник, за да знаеш, че ако се изтегляш от враждебна страна, последното нещо, което трябва да направиш е да изоставиш базите си и да унищожиш разузнавателните си служби.  

В средата на август положението стана неудържимо, защото талибаните безкрайно улеснени от Пентагона на Байдън и от неговите тайни служби, с лекота завладяха страната, включително Кабул и изоставеното америщанското посолство - грандиозна крепост,  на цена 1 млрд долара, с всички последни технологии. Страховито укрепление против враговете, необяснимо, предателски изоставено.

Около 20 август т.г. западните съюзници на САЩ помолиха явно Байдън да удължи срока за евакуацията, защото беше страшно. Той се съгласи да разгледа молбата им и повечето хора мислеха, че ще се съгласи - това беше най-логичното. На 23 август Байдън изпрати шефа на ЦРУ в Кабул да преговаря с Мохамед Гани Барадар, шеф на талибаните.

Обаче, той отряза безцеремонно  шефа на ЦРУ!! Никакво отлагане!

И какво направи Байдън? Водачът на Свободния свят се поклони на “хората”, които извършиха 9/11, убиха три хиляди американци и удариха Америка точно в сърцето.
Байдън се подчини на терористите и обяви, че крайният срок за евакуация ще бъде 31 август!

Мислете какво това значи!

Лявото издание “Политико” преди два дни съобщи,  че Пентагона е изпратил на талибаните списък на американците и техните помощници през годините, за да ги пропуснат в летището за евакуация!!

Без коментар!!

Вчера, за да бъде още по-страшно поражението и още по-жалък позора на нищожествата  начело сега на Америка, ислямските терористи извършиха самоубийствено нападение и убиха около 100 местни жители, опитващи се да избягат и 13 америконски войници. Това вече много влоши положението на Байдън и генералите му, защото се разбра, че те са разчитали на талибаните да охраняват американците!!! Да, атентатът беше извършен от Ислямска държава в Афганистан, а те са смъртни врагове на талибаните. Но ето до къде се докараха Байдън и хората му - да разчитат на талибаните, за да пазят американските войници!

Американските и западноевропейските медии са преки съучастници на Байдън в  страшния му провал - тези медии също са виновни заедно с Байдън за смъртта вчера на около 100 афганистанци и смъртта на 13 американци. Защото тези медии го покриваха угоднически от ден първи на нелепото му президенство. И преди това - при изключигелно спорната му “победа” на президентските избори миналата година.

И друго: катастрофата на Байдън вече създава нова антиамериканска вълна по света.  Световните антиамериканци само чакаха Байдън и хората му страшно да се провалят. По света вече се разнася тезата за вечния провал на Америка, която в нищо и никъде не  може да успее.

Пример: на 23 август “анализатор” в сутрешното предаване на БТВ спокойно заяви, че евакуацията на САЩ от Афганистан е била “нагласена”. Това е явно антиамериканско безумие, но може да се очаква, заради адския, кошмарния провал на Байдън, който вече е и катастрофа на Америка.
Десницата в Конгреса и Сената на САЩ вече се раздвижи и изглежда, че Байдън ще понесе сериозни последствия, може би импийчмънт,  за катастрофата и най-голямото унижение, което причини на Америка след войната. Но, някак нямам вяра в голяма част от американската десница, поради разни причини.  

Все пак: дано американците догодина на междинните избори решат на кого да дадат властта в Конгреса и Сената. Защото това ще има значение за целия свят, включително и за малката, незначителна балканска страна и нейния беден, нещастен народ,  от които нищо не зависи.

Новини

 • 1

Анализи

 • Изчезващата държава България

  Към 2021-ва година страната ни е била на 36-то място на света по богатство на населението.

  Същевременно сме номер 1 от общо 200 държави по

 • Чий идол е Че Гевара?

  На 9 октомври 1967 година ЦРУ премахна Че Гевара в Боливия. Тази личност преди години ме интересуваше, защото изследвах злото, което беше Гевара, родено от 

 • Хайде да се вземем в ръце

  Напоследък все по-често и неволно си задавам следните въпроси:

  - Ако в двора ми имаше находище на ценни метали, бих ли дал на някой чужденец да

 • Подкрепяме ли “саможертвата”?

  Европейската комисия предлага маоистко-комунистически мерки в икономиката – таван на цените на природния газ и електроенергията, изземване на „свръхпечалби“ (такъв термин е малоумщина в свободната икономика)

 • Какви сигнали дава новият Британски кабинет?

  Наследничката на Борис Джонсън не е по-различна от него.

  Министърът на финансите е ултралиберален икономист.

  Родословието му е от Гана.

 • Нищо хубаво не следва от вдигане на данъците

  Нищо хубаво няма да видим, ако вместо финансова дисциплина при външно влошаване на стопанската конюнктура се разпищолим и заложим на вдигане на данъци и осигуровки

 • 1