• Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”

  Най-добрите работодатели ще представят своите стратегии за Employer Branding на събитието, организирано от b2b Media. Международни участници, две проучвания и звезден екип от говорители се включват в шестото издание на форума, което ще се проведе на 13 декември в София. Динамична прорама и разнообразие от теми са предвидени в програмата
 • Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни

  Как да организираме превоза им при пътувания на по-далечни дестинации? Докато пътуват, едно от основните притеснения на собствениците на домашни любимци е как да организират и техния транспорт. Ако дестинацията е сравнително близо, кучета, котки или други малки животни могат да бъдат превозени с кола. Но когато става въпрос за
 • За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио

  Mercusys, компания, специализирана в предлагането на ключови мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на отлична интернет връзка анонсира Black Friday отстъпки на гамата си високопроизводително оборудване. Моделите ще се предлагат за продажба на намалени цени и клиентите на марката да могат да се възползват от оборудване с висока производителност
 • На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса

  Ранната диагностика може да спаси живот По традиция всяка година третият четвъртък от месец ноември се посвещава на Международния ден за борба с рака на панкреаса. Тази година датата е 17-и ноември, а лилавата панделка е приета като символ на деня и знак на подкрепа за болните с рак на панкреаса.
 • Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон

  Нежни силуети срещат груби подметки в успешна комбинация от женственост и сила   Когато говорим за мода, страстта на дамите минава през...обувките! Подходящият чифт има способността да трансформира всяка визия в нещо неустоимо и незабравимо. Този сезон модната сцена доминират ботите във всичките си разновидности – челси боти, чънки модели, боти
 • В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“

  Книгата на Краси Ангелова разказва за личната трансформация на автора, чрез разбиране значението на персоналния опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни   На 19-ти октомври в Стара Загора ще се проведе първото събитие от националното турне на Краси Ангелова за представяне на книгата „Промяната“. В програмата
 • Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет

  Управителният съвет на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) избра своя председател Детелина Смилкова за представител на организацията в Икономическия и социален съвет (ИСС) на Република България.
 • Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция

  На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят уникалния почерк на Бела. Резултатът: дизайн, който съчетава перфектния баланс между класически и бунтарски
 • 1 Наближава ново издание на международния форум “Битката за талантите”
 • 2 Безопасно и приятно пътуване за вашите домашни любимци и животни
 • 3 За Black Friday 2022 брандът Mercusys предлага страхотни отстъпки на множество продукти от своето портфолио
 • 4 На 17-и ноември отбелязваме Международния ден за борба с рака на панкреаса
 • 5 Чънки моделите правят своя дебют на модната сцена и този сезон
 • 6 В Стара Загора започва национално турне за представяне на книгата „Промяната“
 • 7 Детелина Смилкова влиза в Икономическия и социален съвет
 • 8 Бела Хадид x ABOUT YOU: Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

Колективен Ам-Гъл страда за машинния "Май Прешъс"

Спрях да се чудя защо горещо подкрепящите третия пол изпадат в ужас от втория начин на гласуване. Който всъщност е първият, понеже става думаза хартиената бюлетина. Защо е целият "този

Защо критикувам политиката на Запада?

Винаги ми е било странно, когато някой подметне «Ти нали живееш в Лондон, защо критикуваш политиката на Запада?» Странно ми е, защото тези хора не разбират няколко очевидни факта: - Аз

Прах и комсомолщина във финансите

България (заради валутния борд) е едно от последните места с реално независима централна банка. (Какъв парадокс - бордът те прави независим. Ограничението е сила.)

Реклама


www.Autodoc.Bg

Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Това ли е Америка?
Поразителният скандал с претърсването на имението на Тръмп от най-малко 30 тежко въоръжени агенти на ФБР продължава без прекъсване.

Левите медии твърдят, че ФБР не би се решила на тази стъпка, ако нямаше много сериозни причини, както и че Байдън не е знаел за нападението против имението.
Второто очевидно не е вярно, защото нечуваният обиск на бивш президент няма как да не е позволен от най-високото място. За първото още не е ясно какво точно са търсили агентите.

Според изтичане на инфо във “Вашингтон пост” днес  /ясно откъде/ Тръмп е криел документи с атомни тайни, на което той се подигра писмено.
 
По-рано министърът на правосъдието на САЩ драматично заяви, че ще иска разсекретяване на заповедта за обиск от федералния съдия, работил в миналото  за осъдения изнасилвач Епстийн.

Тръмп поиска същото. Ще видим какво ще последва. Но министърът гръмко обяви, че никой не е над закона в САЩ. Така ли е? Следва списък на хора, които са НАД закона в САЩ:

1/ Хилъри Клинтън - като държавен секретар тя е използвала компютрите в къщата си, за да работи. По този начин компютрите й са били компроментирани, хакнати от чужди държави и така тя е нарушила националната сигурност и е извършила престъпление по Закона срещу шпионажа. След като това се разбра, тя унищожи около 32 хил имейла със специален софтуер, а което не можа - разби с чук! Да, добре го прочетохте.

Същата плати на чужд гражданин, за да състави фалшивото досие против Тръмп, с което се "доказваше", че той е агент на Кремъл. Въз основа на досието сътрудници на Тръмп бяха незаконно подслушвани. Къщата й беше ли претърсена от властите? Тя беше ли осъдена?

2/ Бившият шеф на ФБР уволнен от Тръмп открадна /!/ документи от ФБР, които после по собственото му признание чрез приятел изпратил в левите медии.

Единствената му цел: да предизвика разследване против Тръмп за измислените му връзки с Кремъл, което жалко се провали. Беше ли осъден този човек?

3/ Хънтър Байдън, син на сегашния президент, който години е използвал баща си вицепрезидент на САЩ, за да се обогатява с милиони. Доказателства за тази тежка корупция на най-високото ниво има,  колкото искат следователите в лаптопа му.

Той беше ли осъден, къщата му беше ли претърсена?

4/ Стотици хиляди бандити, които буквално разбиха Двете крайбрежия и причиниха щети за милиарди през “лятото на Флойд”. Същите убиха най-малко 24 души и раниха хиляди полицаи. Колко от хилядите бандити бяха осъдени?

5/ Преди 15 месеца домът на Руди Джулиани беше претърсен от тежко въоръжени агенти на ФБР, сред огромна медийна вакханалия. Е, и? Той беше ли в нещо обвинен или само целта беше да бъде очернен, защото “сигурно има нещо…” Досега няма НИЩО официално  против Джулиани.

6/ И пр и пр и пр и пр …..
Тръмп всъщност е обвинен, че е изнесъл тайни документи от Белия дом. Обама изнесе 30 млн /тридесет милиона / страници от Белия дом, но някое от именията на

Обама беше ли претърсено от властите? Съветникът по нац сигурност на Бил Клинтън, Санди Бъргър изнесе тайни документи в дрехите си, беше заловен и НЕ беше осъден, защото постигна споразумение със съда. Т.е.съдът му каза: “моля те, повече не прави това”. И случаят заглъхна.

През януари т.г. Нац архиви на САЩ по искане на някакъв библиотекар, който мрази Тръмп, поискаха от него да върне документи. Той върна 15 кашона през февруари. След това в края на май на Тръмп беше връчена съдебна призовка да върне още документи. На 03 юни т.г. агенти на ФБР отидоха в имението на Тръмп и той лично им показа склад без прозорци с още кашони, които бяха претърсени подробно от агентите. След това те сложиха катинар техен и заключиха помещението.

/Всеки през има право да вземе със себе си архивата си, като президент. Да си през на САЩ е най-голямата привилегия на планетата и това са спомени завинаги/.

Така че не е ясно защо точно е била предприета тази крайно противоречива акция на властите против бившия президент.

Не е ясно ли написах?
 
Хм, грешка. Кристално ясно е: сегашните власти се ужасяват, че Тръмп без усилие ще спечели номинацията на десницата и още по-лесно ще разгроми левия си съперник в 2024. Американските неокомунисти се ужасяват, че Тръмп ще стане отново президент през в 2024. С пълно право - това е напълно вероятно. Ето защо неокомунистите и техните медии правят всякакви безумия, като сегашното, което естествено още повече ще увеличи подкрепата за Тръмп.

Но ТОВА ли е Америка?
    
    
  

Новини

 • 1

Анализи

 • Изчезващата държава България

  Към 2021-ва година страната ни е била на 36-то място на света по богатство на населението.

  Същевременно сме номер 1 от общо 200 държави по

 • Чий идол е Че Гевара?

  На 9 октомври 1967 година ЦРУ премахна Че Гевара в Боливия. Тази личност преди години ме интересуваше, защото изследвах злото, което беше Гевара, родено от 

 • Хайде да се вземем в ръце

  Напоследък все по-често и неволно си задавам следните въпроси:

  - Ако в двора ми имаше находище на ценни метали, бих ли дал на някой чужденец да

 • Подкрепяме ли “саможертвата”?

  Европейската комисия предлага маоистко-комунистически мерки в икономиката – таван на цените на природния газ и електроенергията, изземване на „свръхпечалби“ (такъв термин е малоумщина в свободната икономика)

 • Какви сигнали дава новият Британски кабинет?

  Наследничката на Борис Джонсън не е по-различна от него.

  Министърът на финансите е ултралиберален икономист.

  Родословието му е от Гана.

 • Нищо хубаво не следва от вдигане на данъците

  Нищо хубаво няма да видим, ако вместо финансова дисциплина при външно влошаване на стопанската конюнктура се разпищолим и заложим на вдигане на данъци и осигуровки

 • 1