• 1 Найден Костадинов ще оглави данъчните и правни услуги на EY за Югоизточна Европа
 • 2 Поглед към новите правила в света на финансите след пандемията
 • 3 Броят на работните часове седмично се е увеличил по време на пандемията
 • 4 Насоки към работодателите във връзка с COVID-19 на работното място
 • 5 Филип Купфер – новият търговски съветник към посолството на Австрия и ръководител на Advantage Austria в България
 • 6 Наемите на офиси: стремеж към растеж и адаптация
 • 7 Като мама: разширените вени понякога са наследствени
 • 8 Кофас: Регионът на ЦИЕ бележи по-бърз темп на икономическо възстановяване
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

За новата партия на Петков и Василев

Няколко първи впечатления за партията на Кирил Петков и Асен Василев. Презентацията не изглежда вдъхновяваща въобще. "Промяната продължава" е възможно най-клишираното и изпразнено от смисъл име (което ще се съкращава

Ползите от ваксинацията

Данни за ваксинирани с две дози:1. Малта - 90%2. Португалия - 82,4%3. Великобритания - 78,7%4. Израел - 63% + 20% с три дози5. България - 20%

Тръмп избиваше терористите, Байдън изпълнява заповедите им

Байдън през април обяви, че ще изтегли всичките около 2500 америщански войници от Афганистан до края на август т.г.   Талибаните любезно уведомени, незабавно започнаха да завземат страната - през април, май,

Реклама


www.Autodoc.Bg

Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Рекорден брой проекти грабнаха отличията в Годишните награди на b2b Media 2021
Голямата награда „Иновация във време на пандемия“ отиде при Теленор България.
 
В седмото издание но b2b Media Awards 2021 компании, проекти и предприемачи се конкурираха в над 30 различни категории със своите постижения и кампании, голяма част, реализирани в отговор на пандемията. Въпреки предизвикателната година, в надпреварата се включиха рекорден брой участници, а утвърдено жури от професионалисти в различни сфери даде своите оценки за подадените кандидатури.
 
Новите категории за 2021 година са:  Предприемачество в пандемия, Кампания с кауза в пандемия и Социален проект в отговор на пандемията.
За първи път бяха връчени призове като Иновативна бизнес стратегия / бизнес трансформация на годината, а също и CEO на годината. За първи път бяха отличени и браншови бизнес организации в две специални категории.
 
За поредна година конкурсът награди доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, благотворителни инициативи и динамично развиващи се бизнеси.
 
bTV Media Group взе приза за Медиен социален проект в отговор на пандемията.
 
Наградите за CEO на годината бяха присъдени на:
 
Петър Торнев, Директор на Технологичния център – Аксенчър България
 
Виктор Андонов, изпълнителен директор на Devexperts
 
Иван Чернев, председател на УС на Кауфланд България
 
Като бизнес лидер на годината бяха отличени:
 
Борислава Дякова HR, Legal Директор в Модис България
 
Питър Барон, изпълнителен директор на TBI Bank
 
Борислав Симеонов, старши директор „Информационни технологии и дигитална трансформация“, А1 България
 
Владимир Христов, директор маркетинг, частни клиенти и продуктово развитие в Теленор България
 
И компаниите SoftUni и Филип Морис България.
 
BILLA България взе приза за Бизнес проект на годината, докато УниКредит Булбанк показа най-силната Кампания с кауза във време на пандемия.
 
Пощенска банка беше отличена за Инвестиция за устойчиво развитие, докато Viva Credit станаха първи с Иновативна кампания за работодателска марка.
 
Призът на Зелена инициатива грабна УниКредит Булбанк, които станаха първи и в категория Иновативен проект, докато същото отличие при стартиращите бизнеси отнесе Brand-Network.me.
 
Най-иновативна бизнес стратегия показаха Обединена българска банка, а Мегапарк взе наградата за Креативно офис пространство.
 
Като Иновативна компания на годината беше отличена Мусала софт, а най-добра Социално-отговорна кампания на годината покаха Лидл България.
 
А1 България заеха призовото място в категория Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса, а Теленор България се класираха първи в Технологична иновация на годината и в Мобилна иновация.
 
В Категория Инвеститор с визия най-добри се оказаха Акронис България, докато Progress имат най-силната Кампания за community branding.
 
Призът за Иновация в маркетинга и ПР сферата отиде при Лидл България, а наградата за Социален проект заслужиха от Volvo Trucks България.
 
Застрахователно дружество Евроинс" АД е с най-силната Благотворителна инициатива, а най-добрата Образователна идея показаха от Experian Bulgaria.
 
За Успешно предприемачество в пандемия бяха отличени Лесафр България, Софтуни бяха безкомпромисни в категорията за Социален проект в отговор на пандемията.
 
Журито оцени най-високо като Финтех компания на годината Immedis, а Съюзът на Пивоварите в България взе първото място в категорията Успешна комуникационна кампания на бизнес асоциация.
 
Отличието в категория Събитие на годината взе Фондация "Бъдеще в Светлина", а първото място в Успешно развитие на бизнес организация зае АЛИАНС ЕООД.
 
Повече за отличените компании, организации и личности в седмото издание на бизнес наградите на b2b Media, вижте на сайта:
 
https://awards.b2bmedia.bg

Рекорден брой проекти грабнаха отличията в Годишните награди на b2b Media 2021

Новини

 • 1

Съвети

Анализи

 • Не сме ние лудите, светът е полудял

  Предстои въпросът: колко бежанци България трябва да поеме в солидарност с другите членки на Европейския съюз?

  Нито един.

  Безспорно се развива голяма драма в Кабул.

 • Най-големият враг на Европа

  Внезапното, свекавично излизане на американците от Афганистан остави напълно разтворени кулисите и ярко осветена мрачната дотогава част зад тях. И ако за действията на самите

 • Мразите ни, защото сме свободни хора

  Знаете ли, че „Вирус“ на латински означава „Отрова“. И знаете ли, че никой не е защитен от изпиването на тази отрова, само че има хора,

 • Боеспособността на афганистанската армия

  От 2001 г. Националната армия на Афганистан е получила 86 млрд. долара директна помощ, отделно от националния бюджет на страната. Според световните класации тя беше

 • Но защо Тръмп не е президент?

  Байдън и хората му са изцяло отговорни за огромния, исторически провал в Афганистан.

  В края на 2011 Обама и Байдън изтеглиха американските войски от Ирак

 • ВОСЪК

  Преди години възрастни хора разказваха за радиоапаратите у нас през Втората световна война /още не е имало телевизия/. Агенти на полицията минавали по къщите и

 • 1