• Кои са призьорите в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2023?

  Голямата награда тази година грабна Лидл България. Отличието е резултат от устойчивия бизнес модел на компанията, цялостната ѝ социално отговорна политика и последователните ѝ действия в посока грижа за околната среда и обществото.Освен голямата награда, компанията получи и още седем други отличия.За трета година Президентът Румен Радев поздрави участниците в
 • Уверете се в качествата на питейната вода, която консумирате

  Гледната точка на експерта доц. д-р Гана Гечева, еколог, заместник-декан по научна и проектна дейност, Биологически факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“ Когато избираме между чешмяна и бутилирана вода, трябва да имаме предвид, че първичната разлика между тях е единствено начинът, по който водата достига до хората.
 • „Дайхман търговия с обувки“ ЕООД увеличава оборота си за 2022 г. с почти 39%

  Кривата на растеж на „Дайхман търговия с обувки“ ЕООД сочи рязко нагоре. Оборотът през 2022 г. възлиза на 33,65 млн. лв. - ръст от 38,7% спрямо миналата фискална 2021 г. (24,26 млн. лв.). „С добрия резултат постигнахме с около 4,36 млн. лв. повече от продажбите през 2019 г., последната година, която
 • Започна 13-тото издание на  Националния конкурс "Най-зелените компании в България"

  Отново са предизвикани за участие най-устойчивите идеи и практики!Надпреварата в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2023”, организиран от b2b Media, се провежда през април 2023 г.Идеята зад конкурса е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели
 • ПОК „Доверие” увеличава всички пожизнени пенсии и разсрочени пенсионни плащания за втора поредна година

  Считано от месец април на настоящата година, ПОК „Доверие” увеличава всички пожизнени пенсии и разсрочени пенсионни плащания, като, за периода от 1-ви април 2022 г. до 31-ви март 2023 г., увеличението на пожизнените пенсии е с 14.26% на годишна база, а на разсрочените плащания е с 8.5% на годишна база.
 • Обути в бяло с Deichmann

  Класическите бели сникъри оглавяват модните класации   Що се отнася до модерния стил, те несъмнено оглавяват модната топ класация. Така че не е учудващо, че 2023-та ще мине и под знака на повсеместния шум около белите сникъри! Семплите и удобни маратонки са истински универсални таланти в ежедневието и силни играчи
 • 13-тото издание на "Най-зелените компании в България" започва от 3 април 2023 година

  Отново предизвикваме най-устойчивите идеи и практики!Надпреварата в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2023" стартира на 3 април 2023 г.
 • Рисунките и приказките като част от диагностиката в Терапията на д-р Бах

  Как лесно да стигнем до детската душа ?Умението за рисуване при децата доста често върви успоредно с тяхното двигателно и психическо развитие.Още след навършване на първата си година детето проявява интерес към листа и следите,които молива остава по тях.То умело започва да драска в различни посоки, без да има представа
 • 1 Кои са призьорите в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2023?
 • 2 Уверете се в качествата на питейната вода, която консумирате
 • 3 „Дайхман търговия с обувки“ ЕООД увеличава оборота си за 2022 г. с почти 39%
 • 4 Започна 13-тото издание на  Националния конкурс "Най-зелените компании в България"
 • 5 ПОК „Доверие” увеличава всички пожизнени пенсии и разсрочени пенсионни плащания за втора поредна година
 • 6 Обути в бяло с Deichmann
 • 7 13-тото издание на "Най-зелените компании в България" започва от 3 април 2023 година
 • 8 Рисунките и приказките като част от диагностиката в Терапията на д-р Бах
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

А дали всички носталгици са луди?

Когато се опитваме да критикуваме носталгията трябва да внимаваме да не изпаднем в същия тип психологически капани и клишета, които уж се опитваме да атакуваме. Този пост не е конкретно

Братя българи, иноватори, пионери в социалните науки!

Ние пре-измислихме демокрацията: логиката на представителната демокрация е да избереш политически лидери и партии, които да направят законодателно мнозинство в парламента, а то да излъчи изпълнителна власт, ерго правителство. Идеята

Колко хубаво ще стане с евроатлантическо правителство

Добре де, правим евроатлантическо правителство. Без гадовете, с които, така или иначе, не говорим. То какво трябва да свърши? Кои са приоритетите? Ето ги:1. Изпращаме всичкото си оръжие на Украйна

Реклама


Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Кои са отличените в Годишните награди на b2b Media 2022

Голямата награда в осмото издание на конкурса грабна Уникредит Булбанк.

В b2b Media Awards 2022 компании, проекти и личности показаха своите иновативни кампании, проекти и постижения като се конкурираха в над 30 различни категории. Последните предизвикателни години провокираха към още повече креативност и в надпреварата бяха демонстрирани множество проекти в отговор на различните кризи, с които бизнесът и обществото се срещнаха. Утвърденото жури от професионалисти в различни сфери даде своите оценки за подадените кандидатури.

За поредна година конкурсът награди доказано най-добрите компании, най-иновативните организации и лидери, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, благотворителни инициативи и динамично развиващи се бизнеси.

Accenture взеха отличието за Бизнес проект на годината.

Наградите за Бизнес лидер на годината бяха присъдени на 3 компании и 1 личност:

Филип Морис България ЕООД

Schneider Electric България

Лидер Академия

Красимира Ангелова, Глобул Квантов Бизнес ЕООД


Като CEO на годината бяха отличени:

Иван Ненков, изпълнителен директор на SoftUni

Христо Христов, изпълнителен директор на Атос България Компетънси Център ЕООД

Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия​

Лидл България взе приза за Инвестиция за устойчиво развитие, докато Пощенска банка и Мастеркард показаха най-оригиналната Зелена инициатива.

Съюз на пивоварите в България беше отличен за Иновативна бизнес стратегия, докато ИКЕА България станаха първи със Социално-отговорна кампания съвместно с Уницеф.

Призът на Креативно (офис) пространство грабнаха Melexis България, докато Иновативна компания на годината стана Musala Soft.

Най-иновативната кампания в социалните медии показаха Пощенска банка, а „Застрахователно дружество Евроинс” АД взе наградите в две категории за Социален проект и Благотворителна инициатива.

За своя Бизнес дебют на годината беше отличен Мегапарк Офис Център, а най-добра Образователна идея покаха Дев Академи.

ПРЕСТИЖ-96 АД заеха призовото място в категория Мобилна иновация, а TRANSPRESS се класираха първи в Инвеститор с визия.

В Категория Иновация в маркетинга и ПР сферата най-добри се оказаха Kaufland България, докато dentsu Bulgaria и R&M България си поделиха приза в Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса.

Наградата за Технологична иновация на годината отиде при Айгер Инженеринг ООД, а първото място за Иновативна кампания за работодателска марка заслужиха Yettel България.

ЛОТ-КОНСУЛТ е с най-иновативен проект, а Гинекологично отделение на МБАЛ „Доверие“ с най-иновативен продукт. Наградата за Динамично развитие взеха Телерик Академия, а Иновативна услуга грабнаха от Инвестбанк АД.

За Кампания с кауза бяха отличени Пощенска банка, Каменица АД бяха безкомпромисни в категорията Проект с кауза.

Журито оцени най-високо като Социален проект в отговор на криза този на DataArt България, а най-успешен ESG проект демонстрираха Акронис България. УниКредит Булбанк взе първото място в категорията Събитие на годината.

Отличието в категория Успешно развитие на бизнес организация взе SoftUni, а първото място в Успешно развитие на международни пазари зае Droxic OOD.

Призът Финтех компания на годината беше връчен на Paysera Bulgaria.

Повече за отличените компании, организации и личности в осмото издание на бизнес наградите на b2b Media, вижте на сайта:

https://awards.b2bmedia.bg


b2b Media Awards 2022

b2b Media Awards 2022

Новини

 • 1

Анализи

 • 1