• Leaders of Influence Awards 2023 предизвикват бизнеса и организациите

  СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В LEADERS OF INFLUENCE AWARDS ДО 1 ДЕКЕМВРИ 2023 - 30% с Промо код: NEWS30.Най-новото предизвикателство към бизнеса и лидерите на мнение у нас са иновативните награди Leaders of Influence Awards 2023, които ще се проведат на 14 декември 2023 година в София.Само тази седмица можете да
 • Топ 5 на най-красивите коледни базари в Европа

  ФранцияЕлзаският коледен базар (Alsatian Christmas market) в Париж е идеалният избор за всички любители на храната. Разположен пред Гар дюл’Ес или Гара Изток в 10-ти район на Париж, Елзаският коледен базар е празник на кулинарното наследство на френската област Елзас. В него участват около 15 местни производители, дошли специално, за
 • Световен ден за борба с диабета

  ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА, DEXCOM ОТКРИВА ГАЛЕРИЯ С ПОРТРЕТИ ЗА ДА ПРЕДСТАВИ ЕМОЦИОНАЛНИТЕ ВЪРХОВЕ И СПАДОВЕ В ЖИВОТА С ДИАБЕТ • С мисъл за глобалната си мисия Dexcom създаде #SeeDiabetes, първата по рода си галерия с портрети на хора с диабет от всички сфери на живота и
 • Юнеско отново избра България като център за опaзване на живото наследство

  По време на 42-ата сесия на Генералната конференция на ЮНЕСКО бе подписано Споразумение за продължаване на дейността на Регионален Център София – ЮНЕСКО. Центърът се управлява изцяло от български екип и е един от 8-те в света Категория 2, чиято мисия е опазването на нематериалното културно наследство на човечеството. Mинистърът на
 • 18 лекари от болницата WPK във Виена са включени в списъка на Станфорд с най-цитираните изследователи в света

  18 сътрудничещи лекари от Wiener Privatklinik, една от най-големите частни болници в Австрия, сертифицирана с World's Best Hospitals, класирани сред „2% от най-цитираните учени в света“ за 2023 г., според класацията публикувана наскоро от Станфордския университет и издателство Elsevier. Сътрудничещите лекари в болницата WPK са с постоянно присъствие в годишната
 • Създаваме възможности децата със сериозни травми да се осмелят да мечтаят

  На 11 ноември в София предстои едно от най-значимите събития в сферата на благотворителността. Това е 18-тият Годишен благотворителен бал на фондация "Сийдър", който се организира в подкрепа на деца и млади хора в неравностойно положение. През юли събитието спечели отличие на годишните награди на B2B media. Тази есен балът
 • За първи път се провеждат Leaders of Influence Awards 2023

  Кандидатстването започна и организаторите от b2b Media очакват лидерските заявки през целия месец ноември.Най-новото предизвикателство към бизнеса и лидерите на мнение у нас ще бъдат иновативните награди Leaders of Influence Awards 2023, които ще се проведат на 14 декември 2023 година в София.
 • Месец на мъжкото здраве в болница Вита

  Позната ли Ви е традицията мъжете да си пускат мустаци в началото на зимата, но не защото търсят промяна, а за да подкрепят световна кауза, посветена на мъжкото здраве?„Мовембър“ (игра на думи, комбинация от първата сричка на думата „мустаци“ (moustache) и месец ноември на английски език) е движение, което се
 • 1 Leaders of Influence Awards 2023 предизвикват бизнеса и организациите
 • 2 Топ 5 на най-красивите коледни базари в Европа
 • 3 Световен ден за борба с диабета
 • 4 Юнеско отново избра България като център за опaзване на живото наследство
 • 5 18 лекари от болницата WPK във Виена са включени в списъка на Станфорд с най-цитираните изследователи в света
 • 6 Създаваме възможности децата със сериозни травми да се осмелят да мечтаят
 • 7 За първи път се провеждат Leaders of Influence Awards 2023
 • 8 Месец на мъжкото здраве в болница Вита
 • Коментар
 • Коментар
 • Коментар

Има две цивилизации. Оцеляването на едната е несигурно.

2020: Война в Армения. (Азербайджан побеждава) 2021: Война в Афганистан. (Талибаните превземат страната) 2022: Война в Украйна. (Продължава) 2023: пак Война в Армения. (Нагорни Карабах пада)

Колко дребни са дребните престъпления у нас?

Данни за броя ранени и убити от полицията в рамките на една година в някои държави: В САЩ 250 000 са ранени в резултат от полицейска стрелба, а 1096 убити.

Болестта не е в неравенството, а в егалитаризмът или уеднаквяването

Преди десетина години Владимир Буковски нарече политкоректността "нова, по-злобна форма на марксизма". Става все по-прав. След краха на нацизма политическият спектър на света се измести наляво, писа той, и донякъде

Реклама


Inspiration Hub:

 Inspiration Hub:

Как да се справим с подуването на краката през лятото?
Повишената влажност и топлина могат да доведат до задържане на течности в краката и глезените, което води до подуване и дискомфорт.

Лятото е сезонът, в който се наслаждаваме на слънце, плажове и активности на открито. Въпреки това, с високите температури и интензивните дейности, можем да се сблъскаме с проблеми, които засягат нашите крака. Чувството на тежест и умора в краката може да ни ограничи и да ни откаже от насладата на лятото.
 
Липса на циркулация на кръвта

Отсъствието на правилна циркулация може също да допринесе за подуване и умора в краката, което ограничава нашата свобода на движение и комфорт през лятото. Продължителното време, в което стоим изправени или седим без движение може да доведе до задържане на кръвта в долните крайници и да предизвика дискомфорт и отичане на глезените.
 
Дълги работни часове

Работата на крак е неизбежна за много професии, като учители, медицински работници, продавачи, охранители и други. В много случаи ни се налага да стоим изправени дълги часове без възможност за почивка. Това може да доведе до дискомфорт в краката, който се изразява в болка, оток, тежест и умора.

Масажният уред за крака на Komoder може да ни помогне да се справим с тези проблеми и да се насладим на лятото с пълни обороти. Този иновативен масажор предлага интензивен масаж на краката, който помага за разпускане на напрегнатите мускули и ще облекчи дискомфорта. Той разполага с различни функции, които ни позволяват да персонализираме масажа според нашите предпочитания и нужди.
 
Как да се справим с подуването на краката през лятото?

Намалява болката

Масажът помага за разпускане на мускулите в краката, които могат да бъдат напрегнати от прекомерно натоварване или травми. Това намалява болката и усещането за тежест в краката.
 
Предоставя релаксация

Той има успокояващ ефект върху нервната система, която контролира стресовия отговор. Това помага за намаляване на нивото на кортизол - хормон, свързан със стрес - и за повишаване на нивото на серотонин - хормон, свързан с доброто настроение.
 
Подобрява качеството на живот

Краката ни са важна част от нашето тяло, която ни позволява да се движим, да пътуваме, да спортуваме и да се забавляваме. Когато краката ни са здрави и комфортни, ние се чувстваме по-доволни и щастливи.
 
Закупуването на масажния уред за крака на Komoder е инвестиция в нашето здраве и комфорт през лятото. Той ни позволява да се насладим на истинско спа изживяване в уюта на нашия дом и да се справим с проблемите с подуване на краката и изморяване.

Новини

 • 1

Съвети

Анализи

 • 1