Кошмарното Летище София

Тази сутрин самолет на австрийските авиолинии лети от Виена за София. Десет минути преди да кацне от столичното летище им казват, че пистата не е подготвена и да кръжат 20 мин. След още 10 минути им казват, че 3 часа ще е затворено и те тръгват към Белград, защото нямат гориво. След 30 минути им казват, че е отворено. Пилотът отказва да се върне, защото вече не знае на кого да вярва и ако пак го затворят, ще трябва да кацне на магистралата. Каца в Будапеща, после се връща във Виена.  

Пилотът лично обяснява това на ядосаните и уплашени пътници.

Всичко това заради неразборията на софийското летище, където при 5 см сняг не могат да подготвят една писта. Със сигурност обаче ще отчетат, че са я обработили и ще надпишат в парите.

Говорих с министър Московски. Чака доклад от ръководството на летището, който ще предостави на депутатите и, надявам се, на обществото. (впрочем, и самолет от Букурещ не е кацнал, а десетки са закъснели).

Понякога заради кило морска сол може да стане огромна беля.

Не знам чие партийно назначение е шефът на летището. Но знам, че трябва да бъде моментално уволнен, какъвто и доклад да си скалъпи.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: