Защо партията не е ООД

Ще ме извиняват всичките роящи се партии и вождове, но май те не разбират какво е партия. Това не е частна фирма, която работи с цел намиране на работа на 15 души и печалба за собственика.

Партията е инструмент на избирателите да променят нещо в собствения си живот, ЧРЕЗ участието на техни представители във властта. Всяка партия, която не заяви как смята да влезе във властта в обозримо бъдеще (този или следващ мандат), чисто и просто лъже електората си и гласовете за нея са в най-добрия случай гласове за трудоустрояване на 10 потенциално безработни човека.

В най-лошия случай се преразпределят за другарЕ като ДПС и Марешки. За пореден път част от българското дясно обръща гръб на избирателите си и се опитва да се превърне в социална служба за един бюлюк бивши депутати и министри.

1. По btv днес Радан Кънев: "Това, което започнахме, ще промени изцяло системата" Преди три седмици същото заяви Христо Иванов...

2. На страницата на Мартин Димитров е платформата на новия проект на Радан Кънев. Смислени неща. Които се говорят от години. Някои са и направени или са в процес на правене. Нищо ново. Освен поредните претенции в стил "...само ние можем...само ние сме гаранцията, че...." И "новите" засега са основно бивши депутати и министър/зам министър/главен секретар на министерство от ОДС, СДС, ДСБ, ГЕРБ.

3. Разбира се и в платформата на Къневата "Нова Република България" на челно място "борбата с монополите и картелите". Та вече са към борците от БСП, ГЕРБ, РБ, ПП Зелените, Атака, ВМРО, НФСБ, "Да, България", Марешки, Бареков. Очаквам и ДПС да се присъединят тия дни в тази епична борба. ГоУема борба ще се води другарЕ. Много вожд малко индианец.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: