Накъде отива сексуалният полъх, започнал от Холивуд
Ако в Европа очакваме да стане страшно чак когато въведат Шариата, то в Америка май ще стане страшно много по-рано, и по коренно различна причина...

Сексуалният полъх, започнал неотдавна от Холивуд, рязко завива към Вашингтон и набира енергия и скорост, така че нищо чудно скоро да се развие като ураган от четвърта-пета степен и да започне да отнася кариери, банкови сметки и къщи, а нищо чудно някои да се наложи държавата да предложи на някои от жертвите й в здрави помещения с решетки...

Поне като чета увода на нещо, което явно тепърва ще се развива, имам усещане за много мощно социално явление. 

Ето какво казва CNN в своя Breaking News бюлетин, който според мен просто маркира началото на нещо голямо, защото това е анонс на тяхно разследване, в което са разговаряли с повече от 50 души, работещи или работили на Капитолийския хълм.

"Be extra careful of the male lawmakers who sleep in their offices -- they can be trouble. Avoid finding yourself alone with a congressman or senator in elevators, late-night meetings or events where alcohol is flowing. And think twice before speaking out about sexual harassment from a boss -- it could cost you your career".

В превод, бъдете изключитено внимателни с мъжете-законодатели, които спят в офисите си - те могат да Ви създадат проблеми. Избягвайте да оставате насаме с конгресмен или сенатор в асансьори, на късни срещи или събития, където се лее алкохол. И мислете два пъти, преди да заговорите за сексуален тормоз от Ваш шеф - това може да Ви струва кариерата.

Това били част от неписаните правила на депутатки, женски персонал и стажантки в Капитолия, където се твърди, че тормозът се случва еднакво често и от двете страни на политическата ориентация.

Имало дори "списък на мръсниците" - неофициален списък на най-настойчивите и досадни мъже, известни с непристойно поведение, сексуални намеци или навик да търсят физически контакт с по-млади жени.

Приготвяйте пуканките, според мен това шоу ще утепе и най-щурия наш ВИП брадър!

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: