Унижените звезди
Човек да не каже във Фейсбук, че го унижават. Трябва да търпи и да мълчи. Оперната певица Дарина Такова написа какво се е случило с нея и веднага я нахокаха. Така е във Фейсбук, винаги клюкарникът се разделя на два футболни отбора и почва надвикване. Ама какво иска тая, да се явява на конкурс за учител като всички. И министърът й направи мечешка услуга, и той побърза да чупи стойки, вместо да реши проблема.

Това, което прави лошо впечатление е, че по една традиция известният и талантливият у нас го хокат, унижават. ..."Кво се отваря па тоя, бе, айде там на опашката и да мълчи..."

Ако Дарина Такова си беше вдигнала чуковете да преподава в Щатите, където ще я лапнат веднага и ще я носят на ръце, сигурно същите нашенци щяха да приказват - е тая па се е уредила, що не дойде в България да стане учител.

А тук става дума за опера и елитарна музика, всяка оперна прима или голям музикант е на пиедестал. Само че на нашенеца много му се иска такъв да го нарита и да го мачка. Особено, ако намери нещо наредба, с която да го унижава, да не му се прави той...

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: