Една седмица след изборите
Премиерът в оставка така се е обидил с колко малко печели изборите, че решава да не е участвал в тях със задна дата. Не се знае дали ще ходи в манастир.

Втората по големина партия така се е ошашавила, че без да иска ще и се наложи да управлява, и се държи като черна станция. По-точно, като изненадана хлебарка. Болни били, обадете се по-късно.

Комунистите вият на умряло, ама някак си патриотично, и се предлагат на всички, само и само да премине някаква властна тръпка в тоя труп. Командорица от Позитано търси своя дон Иван, може и групово.

ДПС си резонират и си гледат кефа на плажа. Айляк комерс е работата, работата, работата.

Демократичната коалиция се тупа по рамото колко успешно пак се е провалила на избори и самовлюбено си гледа пъпа в кукувиче гнездо на клонка в центъра на съзиданието.

Протестърската коалиция не може да удържи да влезе в парламента, за да започне да се разпада. Може да се ребрандират на "Нищо не върви по план".

Кое не е ясно?

Единственото логично нещо е Трифонов да обясни, че и този път, както с аварията с АЕЦ, всичко е може би лоша шега.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Атмосферата в офиса – от кого и какво зависи?

    Ани Хира е специалист с 20-годишен опит и счита себе си за човек, който знае какво означава да живееш и работиш с радост! От корпоративната си практика придобива мениджърски опит и разбира колко е важно да се управляват процеси и екипи, като постига ...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: