Една снимка, две войни
След дни Джо Байдън ще отбележи 1 години от управлението си. То е колосален провал, но скрит от левите западни медии.

Какво знаете за провала на Байдън от западните медии и от тукашните? Почти нищо. Но защо? Сами отговорете. Тази снимка показва провала на американскота неокомунистическа левица добре. Американските войски бягат от Виетнам по същия начин, както бягат от Кабул. Т.е. Америка загуби и двете войни. Само че, не е вярно - Америка НЕ загуби Виетнамската война, Америка я загуби със западната левица с помощта на съветския блок.

Но това е история, макар и важна сега. В Афганистан обаче Америка категорично загуби войната - по вина и заради Байдън и неокомунистите в Пентагона и

Вашингтон. Това е факт, защото неокомунистите оставиха най-съвременни оръжия за най-малко 82.9 млрд долара в ръцете на врага - талибаните.

Това престъпление се наказваше в неполиткоректните времена от военен съд - съответно. Неокомунистите жертваха хиляди американски животи за 20 години за

НИЩО, защото позорно избягаха от Афганистан под командата на днешните неокомунисти в Пентагона и в Белия дом.

Те изоставиха поне хиляда американци на милостта на терористите, въпреки че Байдън излъга по тв, че няма да изостави нито един американец в Афганистан.

Заради неокомунистите /некадърници и левичари/ 13 американски войници загинаха на летището в Кабул.

Същите некадърници в Пентагона и Белия дом УБИХА 10 афганистански цивилни, вкл 7 деца, поради погрешен удар в летището в Кабул. Някой да е бил подведен под отговорност?

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: