Война, но с холивудска режисура
Тази война е с холивудска режисура. Такова чудо не е имало в историята по разбираеми причини. Нямало е глобална медийна мрежова зависимост. Медиите воюват с фалшификати, постановки, измислици като с ракети и танкове, без оглед на истината! Светът става изключително сценарен. Чак не е за вярване.

Паралелен измислен свят, инструментализиран за нечии нужди. Някаква антиутопия! Толкова долнопробен лов на глупави умове. Съвземете се малко, мислете с главите си! Четете повече и различни източници, американски, турски, китайски, руски, френски, израелски, индийски и др... изградете база, на която да стъпвате. Тогава формирайте мнение.

Не бива главата ви да е колба, в която наливат съдържание, на която задават сюжет, където конструират сцени... Такава истерия тежка и неграмотна, чак е абсурдно да я наблюдавам. Отказвам да участвам в този резил.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Клиентът е в центъра на всичко

    Казвам се Павел и съм директор “Обслужване на клиенти” за групата на Кредисимо. Ние предлагаме финансови услуги на няколко пазара, като целта ни е да ги предоставяме с безупречно качество. С екипа ми поставяме Клиента в центъра на всичко, като с то...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: