5 съвета за изграждане на бизнес отношения от Лучия Джованини

На 27-ми юни София ще е домакин на първия в България практическия семинар на Лучия Джованини ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ. Известен като трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях. Практиките ще ни покажат как да запалим положителните промени в живота си, как да овладеем силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнем страховете си и да изпитваме дълбоко чувство на радост и задоволство. Лучия Джованини ще използва уникална и силна комбинация на три интегрирани инструмента: Колелото на живота, Стената на виденията и Ритуала за пречупване на стрелата.

Член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг. Лучия Джованини води бизнес семинари за бизнес отношения в големи световни организации. Тя също е специалист в работа с дъха и техники на медитация. Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“ издадени на български от ИК „Колибри“ 2015г., както и на книгите „Заслужавам най-доброто“ и "Силата на женската мисъл", които са преведени на 8 езика.

Специално за b2bmedia тя споделя пет основни принципа, които според нея са важни за изграждането на качествени отношения в бизнеса:

1. Никога не експлоатирайте хора - никога не използвайте непостоянен вид комуникация или взаимоотношения - по-скоро установете win-win връзка - където всеки печели.

2. Обикновено много хора се обръщат към други с въпроса: какво мога да получа от този контакт? Променете този въпрос на: какво мога да дам, как мога да помогна? Това не само ще ви помогне да създадете дълготрайни отношения, но и ще донесе много повече удовлетворение и значение в живота ви.

3. Спрете да спорите кой е прав - не забравяйте, че всеки е прав според собствените си идеи - вместо това се запитайте за себе си: Предпочитам да бъда прав или да бъда щастлив?

4. Наистина слушайте! И слушането не означава просто да чакате реда си да говорите, а по-скоро да слушате активно, не само с ушите си, но и с очите си, с цялото си аз и цялото си внимание.

5. Не е нужно да се съгласявате на всичко, но престанете да преценявате хората. Уважавайте начина им на мислене, тяхната гледна точка.

Според Лучия Джованини едно от най-разпространените схващания е, че ще бъдем по-щастливи, когато …

Когато имаме повече пари (това е едно от най-често срещаните);

Когато се пенсионираме;

Когато се оженим;

Когато намерим душата си;

Когато най-накрая станем майка или баща;

Когато получим образователна степен;

Но докато постигането на целите е много важно, защото те ни помагат да напредваме в живота и да постигаме резултати, мисълта, че ще бъдем щастливи, когато постигнем тези цели е огромна грешка. Капан е непрекъснато да мислим за бъдещето и да се притесняваме за това, което ще се случи - това води до безпокойство. Или да заровим глава в миналото и да мислим за нашите грешки и неуспехи, за всички грешни решения, които сме направили, за лошите неща, които хората са ни направила и т.н. Защото, когато се замисляме за тези неща, ние ги преживяваме отново и отново в настоящия ни живот.

„Трудно е да достигнем себе си, защото сме непрекъснато разсейвани от хиляди стимули - всичко в нашето общество ни кара да погледнем извън себе си. Както и всичко в нашето общество ни кара да се наслаждаваме на мига и така да объркаме дълготрайното щастие с моментното удоволствие. Всичко около нас е предназначено да ни отведе от нас самите, така че в един момент започваме да се съмняваме в нашето вътрешно направление, губейки връзка с вътрешната си мъдрост. И в повечето случаи просто не знаем как да впрегнем вътрешната си сила. Именно това е, което преподавам в моите книги и семинари!“

Вижте видео поканата на Лучия Джованини за предстоящия ѝ семинар: https://www.youtube.com/watch?v=VgRDGP-0Ih4

Срокът за ранна регистрация за практическия семинар ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е удължен до 10 юни. Лучия Джованини идва в България по покана на къща за събития Elinor's House, София. Билети се предлагат през онлайн платформата sabitie.bg, както и на място в Ellinor`s House.

Следете повече на официалния блог на събитието: http://lucia-giovannini.blogspot.bg

Присъединете се към събитието във Facebook

Реклама

Още от новини:

  • Lilly Drogerie подкрепя младите жени по пътя към кариерен успех

    Компанията дарява средства, събрани от рециклирането на коледния каталог на компанията По повод Международния ден на жената Осми март Lilly Drogerie, веригата, която със своите над 100 магазина у нас помага на жените да бъдат още по-красиви, р...

Коментари

Реклама

Представяме ви:

Още съвети: