Роби Уилямс осмива руските олигарси в ново видео

Руската олигархия вдъхнови британския поппевец Роби Уилямс за нова песен.

"Party Like a Russian" ("Купонясвай като руснак") е първият сингъл от предстоящия му нов албум "The Heavy Entertainment Show", който излиза на 4 ноември, съобщават от "Дневник".

В нея Уилямс пее: "Нужен е човек с определена репутация, за да източи богатството на цяла една нация. С дребните си ще си построя космическа станция. (Просто защото можеш, човече)".

Действието в клипа се развива в аристократично имение, където Уилямс танцува сред армия от балерини, облечени като чистачки и демонстрира охолство. В песента участва мъжки хор, има и мотив от произведение на Сергей Прокофиев.

"Банката ми е в кола, колата в самолет, самолета в параход. Половината западен свят трябва да ме крепи, за да не потъна. И никога не се усмихвам, освен ако не трябва нещо да продам. Просто не показвам емоции", гласи по-нататък текстът.

Пред британската преса Уилямс разказа, че това е цензурираната версия на сингъла му.

"В Русия живеят 147 милиона човека и не искам да ги ядосвам, нямам представа какво чувство за хумор имат. Не се присмивам на никого, трябваше да извадя някои неща от песента, за да я направя малко по-коректна политически", заявява Уилямс, цитиран от изданието Digital Spy.

Дневник



Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: