Умните джаджи превземат нашите домове

Футуристичните прогнози от близкото минало стават реалност, а какво ни очаква в бъдеще – това ще се дискутира по време на Годишната конференция на b2b Media на 3 ноември 2016 г.

Монзина от настоящите възрастни като деца са израснали с анимационните серии на “Семейство Джетсън” - някои от техните джаджи за “умен дом” вече са реалност и се използват. Има и много други приспособления, които ни свързват с уредите и вещите в къщите ни. Те вече са на пазара. Умните градове и споделената икономика промениха начина по който живеем, но и начина, по който се развива бизнесът.

Какво обаче предстои? Това ще дискутират лидери и технологични мениджъри, предприемачи, изпълнителни директори, основатели на компании, инвеститори и визионери, дори стартиращи компании със свежи идеи.

Изследваме поведението на истински иновативните компании - как те се адаптират, за да се справят с предизвикателствата на времето и да отговорят на нуждите на пазара. Как смятат да си осигурят дълголетие, оставайки актуални и в бъдеще.

Имаме шанса да чуем как се постига успех от най-динамичните от тях, които са възприели дори най-авангардните иновации, за да разберат какво ще ни донесе утрешният ден и как ще се отразят новостите на начина, по който организациите работят и по който хората в тях творят.

Събитието ще се фокусира върху Изкуствения интелект, Големите бази данни, Интернет на нещата, бъдещето на новото поколение сгради и градове, иновативните модели за финансиране, Crowd базираните модели, реформите в градското управление с акцент върху бързия напредък към електронно управление и онлайн доставка на услуги.
Сред основните теми на форума са: Споделената икономика и икономика, базирана на търсенето. От нишови до масови - тези бизнеси, които донасят иновациите в нашето ежедневие се превръщат в най-мощните икономически играчи в света.

Споделената икономика вече спечели цяло състояние за много бизнеси, но все още най-голямо й въздействие върху бизнеса и ежедневието ни тепърва предстои."
Твърди Ерик Бриньолфсон, съавтор на книгата The Second Machine Age: Work, Progress, and Prosperity in a Time of Brilliant Technologies

Събитието е отворено за ранни регистрации, а със специален промо код: Ab2bC2for1 двама се регистрират на цената на един само до 20 октомври 2016 г.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: