Три причини да посетите Годишната конференция: “Умни градове и споделена икономика”
Годишната конференция на тема "Innovation, Sharing economy, Smart cities" е на 3 ноември 2016 г. в Sopharma Business Towers.


Споделената икономика е навсякъде около нас. Дори и да не осъзнаваме, но вече живеем в изцяло нова ситуация, която тепърва ще се трансформира повече и повече.

На първо четене можем да изтъкнем десетки причини, за да станете част от това събитие, но ще се ограничим до три, за да оставим шанс вие сами да натрупате впечатления и да допълните списъка.

1. Ще чуете за нови проекти и идеи, които ще променят ежедневието ни съвсем скоро.Не само телефоните стават по-умни, това се случва с домовете, сградите и дори градовете. В тези условия sharing economy може да донесе значителни възможности за оптимизация, допринасяйки много за по-добрия живот на всички жители. Защо да не сте сред първите, които ще осъзнаят и видят промяната?

2. Ще срещнете истински иноватори, хора, които разбират от бизнес, от технологии, от изкуствен интелект, интернет на нещата, приложения и други актуални теми. Хора, които ще ви бъдат полезни със своята експертиза за постигане на вашите цели като професионалист, предприиемач, визионер или просто любопитен слушател.

3. Предоставяме ви и една изключителна възможност за регистрация на двама души с един билет. Въведете Промо код: Ab2bN2for1. Вашите пропуски ще ви дадат достъп не само до всички сесии, но също и до бизнес обяд, нетуъркинг сесиите, кафе-паузите и … до томбола. Ще видите, че си струва!


И както споменахме списъкът може да продължи още, но защо не се убедите сами. 


Очакваме ви сред иноваторите - на 3 ноември 2016 г. в Sopharma Business Towers.


Сред участниците срещаме имена като президентския съветник Ана-Мари Виламовска, председателят на Българската фасилити мениджмнът асоциация Горан Миланов, председателят на Камарата на архитектите в България арх. Борислав Игнатов и изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев.


На експертно ниво ще се включат Илия Кръстев - Platform Solutions Executive на SAP, основателят на Софтуерния университет Светлин Наков, Арх. Ангел Захариев - съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти, Пелагия Виячева - Директор в Софарма, Петко Петков и Даниел Русев - Създатели на “ZaraLab”, ПР експерите Галин Бородинов и Пепи Димитрова и други.


Подробна информация за събитието вижте тук.


Три причини да посетите Годишната конференция: “Умни градове и споделена икономика”