Предстои втори търговски салон avitalis bio&co – есен’2016

Производители и търговци ще представят родни и вносни био и натурални продукти на 18 и 19 ноември 2016 г. (петък и събота) в центъра на София.

Второто издание на ТЪРГОВСКИ САЛОН AVITALIS BIO&CO – ЕСЕН’2016 ще се проведе на ъгъла на бул. „Витоша“ и ул. „Денкоглу“, в хотел LES FLEURS.


Салонът ще е отворен от 10 часа до 18 часа през двата дни.

Фирмите-участници в салона ще предложат на посетителите разнообразие от био и натурални продукти – козметика, вина, етерични масла, храни, билки, сладки изкушения и др.. Всички участващи производители предлагат бутикови продукти, които не са в масово производство и са с гарантиран произход. Посетителите на ТЪРГОВСКИЯ САЛОН AVITALIS BIO&CO – ЕСЕН’2016 ще имат възможност да се уверят в качествата им лично, с тестове на място.

За всички, изкушени от здравословния начин на живот и употребата на натурални продукти, ТЪРГОВСКИ САЛОН AVITALIS BIO&CO – ЕСЕН’2016 е единствената възможност да се запознаят с дейността и продуктите на фирми с лимитирано производство, което може да се опита и закупи само на подобни форуми. Сред участниците са GOLDEN SNAIL, ХЕРБАЛКАН, БОТАЛАЙФ, BIONIA, ПРОТЕЙ-М.

Някои от предлаганите продукти ще се продават и с отстъпка. Входът за посетители е свободен.

Повече информация за салона можете да намерите на сайта на BioClub AVITALIS (www.avitalis-bg.com), както и на FACEBOOK страница- https://www.facebook.com/BioClub.Avitalis/.