Най-желаният град за сватбени фотосесии

Хиляди китайски двойки всяка година летят до Англия само и само да направят своята мечтана сватбена фотосесия.

Ако сте се чудили кое е най-предпочитаното място в света за увековечаване на сватбения ден, може и да ви изненадаме, защото не е Париж. В наши дни рейтингът на друга европейска столица – Лондон – е доста по-висок, заради хилядите китайски двойки младоженци, които организират пътешествие само, за да направят своята предсватбена фотосесия.

За целта се плащат хиляди паундове, за да се наемат професионални фотографи и те често избират места за снимки в Лондон, Оксфорд, Кеймбридж, Брайтън, Йорк и други романтични английски места.

Булките позират в поне 6 различни модела дрехи на ден, в името на мечтаните изображения, заобиколени от средновековния английски декор, а по-късно най-красивите фотоси ще бъдат показани на тяхните истински сватби, когато се приберат обратвно в Китай.

Някои места като Downton Abbey, Highclere House, категорично отказват да се използват за декор на снимки, освен ако там не се организира истинска сватба, която струва доста по-скъпо.

В самия Лондон се предлагат няколко различни пакета, които започвато от 1 350 паунда за фотосесия на три популярни локации: катедралата Сейнт Пол, Биг Бен и Тауър Бридж.

За още 700 паунда двойките могат да добавят още две места извън столицата като Оксфорд или Котсуолдс. Най-скъпият пакет е Castle Howard, който се предлага на цена от 3 000 паунда, но разходите скачат над 5000 паунда, щом се добавят още някои екстри като наем на кон и дори статисти. Реакцията на местните жители е неизменно положителна, въпреки че те често са объркани какво точно се случва, но снимките преди сватбата, са често срещани в Китай и в цяла Азия.


Най-желаният град за сватбени фотосесии

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: