Най-скъпият самолетен билет в света

Настанете се удобно на борда на “Etihad” в изискан три-стаен апартамент. Този нечуван лукс поставя нов рекорд за най-скъпия самолетен билет в света. Полетът е от Ню Йорк до Мумбай и струва 38 000 долара във всяка посока.

Маршрутът между финансовите центрове Ню Йорк и Мумбай е популярна дестинация, но вече се прочу и с това, че осигурява най-скъпия полет в света. Билетът от 38 000 долара се равнява на една средна годишна заплата, но пък ви оисгурява място в частен луксозен апартамен. Може да ви се стори цяло състояние, но в цената на този еднопосочен билет се включва не само лукс и удобство по време на дългия полет, но и собствен иконом и персонален готвач.

Тристайният апартамент на борда на Etihad вече спечели редица награди в категорията “луксозно” пътуване. В хола на апартамента има 32-инчов телевизор с плосък екран, кожен двоен диван и две трапезни маси, където икономът, обучен от Savoy, сервира гурме ястия, приготвения от шеф готвач на борда. Има допълнително коридор, който води към спалня, която пък предоставя удобно двойно легло, покрито с дизайнерско италианско спално бельо - още една екстра, която се предлага за първи път от авиолиниите. Отново на стената ще откриете 27-инчов телевизор с плосък екран. Преди да кацне самолетът, пътниците в апартамента могат да се освежат в банята, която разполага с душ, коземетично огледало и сешоар.

Цената на билета включва още допълнителни екстри като персонален шофьор и луксозен транспорт от и до летището, индивидуално настаняване, достъп до частен салон и личен гид, който може да направи всичко за вас от резервиране на маса в ресторант до закупуване на билети за концерт или спортно събитие. Приятен полет!

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: