Защо Модел Х печели наградата „Златен волан“

Завоеванията на все по-предпочитаната марка Tesla не спират. Ето че Модел Х заслужено спечели наградата „Златен волан“, която се счита за едно от най-престижните автомобилни отличия в света. Кандидатите за тази награда се номинират сред хиляди представители в общо шест категории. Журито на наградата „Златен волан“ е съставено от екип от професионални състезатели, компетентни техници, дизайнери и експерти по електроника, които оценяват всеки от предложените за отличие модели цели три дни.

Но за този приз Tesla се потрудиха изключително много. Модел Х е сложно конструиран автомобил и със своя напреднал набор от функционалности срещна редица пречки при производството в началото на 2016 година. В последните месеци Tesla дори подобриха някои функции по колата, за да бъде още по-добра. Независимо от това кога е произведен моделът с последните новости се подобрява всяко превозно средство, излязло от заводите на Tesla. Внеобходимо е само собствениците на автомобили да отидат да сервизния център и веднага ще им бъде инсталиран новия софтуер с новите функционалности, независимо кой модел е колата – постигната е пълна съвместимост. От Tesla смятат, че техните клиенти не трябва да чакат до следващия модел, за да получат по-високо качество, а заслужават всичко ново да бъде внедрено веднага в колите, които карат.

В резултат на това непрекъснато усъвършенстване за собствениците на Модел Х, например се гарантира 92% по-високо ниво на безопасност в автомобила. Близо 20 000 собственика на модела сега се радват на най–бързия и умен автомобил, който е правен някога и всеки от тях твърди, че би закупил отново въпросния Модел Х. Приоритет на Tesla е произведените от тях коли да бъдат най-добрите в класа си по отношение на безопасност, динамика, комфорт и надежност.


Защо Модел Х печели наградата „Златен волан“

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: