Може ли да има иновация при чаеното пакетче?

Отговорът идва с категоричност от компанията Aromea – тяхното предложение е пакетче, което се изцежда по съвсем нов начин. Една малка промяна, но пък преживяването е къде, къде по-приятно.

Всъщност тайната на иновацията е не в самия дизайн, а в това, че с новото пакетче може да се контролира силата и консистенцията на топлата напитка. Потребителят сам избира колко силен да е чаят му в зависимост от степента на изцеждане и притискане.

Въпреки, че има иновативен момент в начина на приготвяне на напитката, дизайнът на пликчето за сметка на това е напълно опростен. Тайната се крие в това с каква сила се изцежда от него, за да се промени консистенцията на напитката.

Прави се в няколко лесни стъпки. Първо загрейте водата, второ оставете пакетчето да се накисне за известно време и след това изцедете толкова силно, колкото искате да е силен чаят ви. Ще видите, че се променя и вкусът, и ароматът му. И още нещо – с този чисто нов дизайн на Aromea няма да изцапате пръстите си. Простичко, но пък иновативно. А дизайнът е дело на Анантакришнан Баласубраманиян.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: