Годишните Оскари за авио бизнеса наближават

На официална церемония следващия месец ще бъдат отличени най-добрите компании в секторите гражданска авиация и травъл бизнес. Битката за Голямата награда Sky Star 2016 - Най-добър авиопревозвач на годината, е силно оспорвана!

Събитието, специализирано за компаниите от травъл бизнеса и за авиационната индустрия ще се проведе за втора поредна година. Организатор на наградите SKY STARS е b2b Media.

Освен националното проучване, което ще отличи най-добрите превозвачи, пътниците ще имат възможност също да гласуват онлайн за предпочитана авиокомпания и за най-желан травъл агент. Резултатите от онлайн анкетата ще определят носителя на приза в категорията SKY FAVORITE – награда на потребителите.

Церемонията ще събере най-добрите компании, наред с чуждестранни експерти и български специалисти от бранша.

Официални гости на събитието през 2015 година бяха:

  • Николина Ангелкова – министър на туризма на Република България;
  • Сандрин дьо Сант Совьор – президент и изпълнителен директор на APG Inc;
  • Гроздан Караджов – председател на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщенията;
  • Сергиу Сарасан – мениджър Авиационни решения за Източна Европа – IATA;
  • Амалия Роска – анализатор Авиация – IATA;
  • Освен награди в десетте престижни категории ще бъдат раздадени и специални отличия за Sky Inovation, Sky Debut, Sky Market Leader, Sky SCR Leader, Sky Agent и специална награда от организаторите b2b Media.

Медиите могат да регистрират своето присъствие на: [email protected].

Партньори: Drive.R, Trastena, Mihalkovo, inews.bg, fakti.bg,​ okolosveta.com,​ bgpredpriemach, сп. BusinessLady, manifesto.bg

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: