LG представи “умна” система за климатизация

Компанията достигна нови стандарти в областта на климатичната техника с новото поколение термопомпена VRF система с Dual Sensing контрол и ултимативен инверторен компресор за по-голяма надеждност и ефективност.

Умните технологии навлизат все повече в ежедневието ни, в домовете, но и като решения за индустриални потребители. Един от лидерите в „smart“ иновациите LG Electronics (LG) представи новата VRF (Variable Refrigerant Flow) климатична система – MultiV 5.

В София Тех Парк, на чиято територия е реализиран най-голeмия проект с Heat Recovery системи на LG Electronics (LG) в Европа за 2015 година, компанията показа своята иновация в климатичната техника.

Какво стои зад Multi V?
Това е последния модел от серията Multi V, който е наследник на позната и много успешена 4-та серия VRF на компанията. VRF решението предлага водещи в индустрията показатели за енергийна ефективност, намалявайки разходите на електричество и увеличавайки комфорта.

Според Петър Митев, B2B регионален мениджър климатична техника и енергийни решения за България и Македония в LG Electronics последното поколение високотехнологична VRF система, Multi V 5 ще надмине очкванията и ще покрие напълно високите изисквания дори на най-взискателни клиенти.

LG представи “умна” система за климатизацияКакво стои зад Dual Sensing контрол?
Системата MultiV 5 е оборудвана с иновативен Dual Sensing контрол, който чрез постоянно наблюдение едновременно на температурата и влажността, ефективно контролира охлаждането или отоплението.

Подобрената конструкция на ултимативния инверторен компресор на LG, благодарение на своите иновативни технологии и материали, повишава в пъти производителността и осигурява надеждна работа и удължен експлоатационен период. Това прави системата MULTI V 5 мощно и ефективно решение за климатизация.







Ефективно и „зелено“ решение

Изключителната VRF система предлага на потребителите несравнима енергийна ефективност и недостижими показатели, в сравнение с конкурентни продукти. Като водещ продукт в индустрията, Multi V 5 създава нови стандарти и отлични възможности за намаляване на оперативните разходи при максимален комфорт. Системата Multi V 5 е още един чудесен пример за ангажираността на LG да произвежда високоефективни, енергоспестяващи продукти използвайки иновативни технологии. А с тази нова “умна” система за климатизация би помогнала и на други да постигнат по-високи нива на енергийна ефективност и да се наредят сред „зелените“ компании в България.


LG представи “умна” система за климатизация

 
 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: