Променяме себе си и света … в 7 стъпки

“Има време за всяко нещо и срок за всяка работа под небето”, е казал мъдрецът зад книгата Еклесиаст и неговите думи не са загубили актуалност. Казано по библейски – “изпълни се времето” да се представим с ново усмихнато лице и да ви разкрием в 7 стъпки какво постигнахме дотук и каква е визията ни за 2017-а.

Първа стъпка: Ново лице. Дойде време да представим и нашето лице в чисто нов сайт. Какво представлява b2b Media, какво имаме зад гърба си и какво можете да очаквате от нас през 2017 година. Всичко е тук и нагледно.

Втора стъпка: По-динамична комуникация. Освен, че ще ни “разгадаете” напълно, вече можете и да ни пишете за всичко – медийни партньорства, находчиви анализи, нови компании, иновации в действие. Защото всяко добро нещо, което се ражда в света на бизнеса и не само там, ще бъде отбелязано и може би отличено.

Трета стъпка: Покажете своите успехи чрез нас. Можете да научите кои са основните събития, които групата ще реализира през 2017 година и как да кандидатствате за отличие в Националния конкурс “Най-зелените компании в България”, чието седмо издание ще е тази пролет или да преборите конкуренцията за един от престижните призове в Годишните награди на b2b Media, където се конкурират най-иновативните компании и нови идеи, лидери и топ мениджъри, успешни бизнес сделки и дори стартъпи с голям потенциал.

Четвърта стъпка: Опознаваме се взаимно. Вижте кои онлайн медии са част от групата и как сме се развивали пред близо 9-те години от основаването си. Можете да посетите галериите, където ще открието снимки от повечето ни събития, както и отличените компании от престижните бизнес конкурси, организирани от нас през последните години. Дали и Вашето усмихнато лице не е там?

Пета стъпка: Промотираме бизнеса. Нашата цел винаги е била и си остава да информираме бизнеса, да анализаме икономическите процеси и да стимулираме предприемачеството, като показваме и промотираме най-иновативните компании в България.

Шеста стъпка: Разчитаме на партньорите ни. Изграждаме успешни партньорства от 2008 година насам. От 2016 година b2b Media е член на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и си партнира с Бъларската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и с много бизнес организации, които развиват успешна дейност в страната.

Седма стъпка: Най-доброто предстои. Очакваме следващия месец да видим кои са топ иноваторите в сектор здравеопазване на специалното събитие Digital Health and Medical Innovation Forum, който ще събере експерти от сектора, за да обсъдят и представят бъдещето на здравеопазването, грижата за човека и технологичните промени, които предстоят.

А през март ни очаква Cloud Forum Bulgaria 2017 - еднодневният форум ще разкрие възприятията, очакванията и най-добрите практики в сферата на облачните технологии. Събитието ще привлече широк кръг от заинтересовани страни, лидери в сферата, ИКТ експерти, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери…

Много още интересни събития са част от Календар 2017 на b2b Media и се надяваме те да ви привлекат, заради новите идеи, вълнуващите лектори и уникалните възможности за нетуъркинг. Не забравяйте да се абонирате за нашия седмичен newsletter, за да сте винаги информирани за това, което предстои. А най-доброто тепърва предстои.

И както казва Стив Джобс: Хората, които са достатъчно луди да смятат, че могат да променят света, наистина го правят!

Ние първо променяме себе си и по малко света.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: