Форум за новите технологии в здравеопазването събира иноватори и преприемачи

За втора поредна година визионерски проекти, тенденции, иновативни решения и нови технологии в здравеопазването ще съберат иноватори и предприемачи от сектора.

b2b Media ви кани този месец на „Digital Health and Medical Innovation Forum“. Събитието ще се проведе на 27 февруари в София. Форумът има за цел да информира бизнеса и обществеността, да анализа регулаторните и икономическите процеси и да стимулира предприемачеството.

Регистрациите за събитието са отворени до 26 февруари 2017 г.

Новите решения, технологиите и предстоящи проекти ще се основните теми, застъпени в програмата на форума. Очакванията са за втора поредна година събитието да е модерна бизнес платформа с презентации и дискусии и да събере представители на бизнеса, държавни и частни организации, технологични иноватори, млади предприемачи и визионери.

Организаторите споделят и за някои от интересните презентации. Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media: “Във второто издание на форума г-жа Моника Чеуз директор на Дирекция “Здравеопазване” ще представи идеята за общ информационен портал на общинските здравни заведения в София. Сред официалните гости на форума е проф. Илко Гетов, председател на Български фармацефтичен съюз, който ще сподели вижданията си за това как биха могли да изглеждат аптеките на бъдещето и те да бъдат реализирани в България. Верни на традицията, b2b Media дава трибуна и на младите преприемачи. Тази година ще представим млад визионер, който е реализирал иновативен проект в България - Даниел Георгиев ще разкаже за своето решение как да направим мониторите полезни за очите. Заложили сме в програмата и тази година дискуции по темата за регулациите и как те отговарят на европейското законодателство, както и какви са възможностите за финансиране, които се очертава като основен проблем при подкрепа на малкия и среден бизнес, който да подпомогне фирмите при изготвянето на документи, свързани с кандидатстване по програмите за финансиране. Очакваме и тази година, като официални гости участие от страна на държавните институции МЗ, НЗОК , МИ, както и участие на организациите от сектора.“

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки.

Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: [email protected]

Първото издание на събитието се проведе 16 март 2016 г с прякото участие на Представителството на ЕК в България.

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

Медии и организации партньори: b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, inews.bg, Red Media, в-к Животът днес, HealthMedia, clinica.bg, BBLF, БДВО, 3CON Group

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: