Aesthe Beauty Lab: новото място за женската красота

В сърцето на столицата - хотел Маринела отвори врати единствената лаборатория за красота в София - Aesthe Beauty Lab. По повод откриването в центъра се предлагат комбинирани ексклузивни карти съчетани с фитнес и бодишейпинг.

Освен това в Aesthe Beauty Lab ще се залага както на добре познатите инжекционни и апаратни процедури за лице, така и на грижата за тялото.
Интересен момент е, че центърът разполага с първия в България уред по американски патент за 3D визуализация на тялото MYBODEE на Stuky.

Как работи MYBODEE?

Само за 30 секунди с помощтта на инфрачервена камера с висока резолюция уредът улавя милиони точки по нашето тяло, за да генерира цялостен 3D образ по бърз, безболезнен и неинвазивен начин.

Така се създава възможност за проследяване на промяната и прогреса на всеки един пациент, който използва апаратурата за оформяне на тяло. В центъра ще бъдат разработвани и индивидуални хранителни програми за пациенти, изцяло съобразени с начина им на живот и заетост и целите, които си поставят. 

Не е за пренебрегване и фактът, че в центъра се намират единствените до момента за България апарати за стапяне на мазнини и заличаване на целулит, използващи похватите на индукционно поле и уникална комбинирана технология. Едни от най-атрактивните процедури, които ще се предлагат са:

* Ексилис радиочестотен лифтинг за лице;
* Лазерни анти-ейджинг и стягащи процедури;
* Контуриране на лице със световен клас филъри и ботулинов токсин;
* VelaSmooth;
* Лазерна епилация;
* IPL и различни видове фототерапия за лечение на акне, пигментни петна, разширени капиляри;

Откриването на центъра премина при голям интерес, като по време на вечерен коктейл всички гости имаха възможност да посетят всеки един от кабинетите в центъра и да се запознаят с високо специализираната апаратура.