Туитър война срещу хърватската президентка

В Туитър в момента тече кампания за блокиране на профила на хърватската президентка, съобщи Аделина Марини от EUInside. Причината, според журналистката е, че напоследък президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович се е активизирала, давайки интервюта, от които си проличава колко е некомпетентна и дори арогантна.

“Само тази седмица тя предизвика няколко големи скандала с изказванията си и опитите да замаже. Най-активните в социалната медия водят кампанията с хаштаг, който гласи "Блокирах Колинда". Това вече влезе и в полезрението на медиите, тъй като прерасна в туитър война. Оказа се, че онези, които обгрижват профила на президентката са започнали и те да блокират наред и то някои от най-влиятелните в Туитър, които критикуват, но не си позволяват обиди и лош език. Та сега надпреварата е кой пръв ще блокира преди да бъде блокиран”, обясни Марини.

Според нейния коментар: “Не е утеха, ако президентката ти е хубава и с големи .... очи. Срамът може да е не по-малък от това да е Цецка, например.”

Пред две години социалните мрежи бяха заляти със снимки по бански на Колинда и те предизвикаха бурни реакции. Но сега кампанията е по-скоро негативна и цели нейното изолиране от социалните мрежи.

Туитър война срещу хърватската президентка

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: