Топ лектори дискутират облачните решения на Cloud Forum 2017

Cloud Forum 2017 ще събере водещите експерти от света на информационните технологии на 30 март 2017 г. в Новотел София

Навлизането на новите технологии във всички сфери на икономиката у нас дава на българските фирми неограничени възможности, но и нови предизвикателства за комуникация с клиентите и партньори в дигиталното пространство.

В тази реалност бизнесите се насочват към инвестиции в решения, които да автоматизират процесите във фирмата. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии, като категорично се насочват към облачните услуги. Клауд технологиите създават уникални възможности за компаниите, които се дигитализират, като ги нареждат сред най-конкурентноспособните на пазара. Специалистите са категорични, че днес въпросът за преминаването към облачни услуги вече не е „защо“, а „кога“.

Cloud Forum 2017, организиран от b2b Media, събира на едно място всички водещи специалисти в областта на облачните технологии, които ще дадат отговори на най-често срещаните въпроси за клауд-а, ще представят и анализират най-добрите практики в тази сфера.

Форумът се провежда за втора година и отново ще събере на едно място доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите промени на пазара на облачните услуги.

На 30 март в Новотел София Cloud Forum 2017 ще обедини широк кръг от заинтересовани страни - лидери в сферата, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери.

По време на форума специалисти ще представят добри бизнес практики при интегрирането на облачни услуги у нас и по света и ще отговорят на редица въпроси, като:

1. Как облачните услуги повишават нивото на продуктивност в бизнеса?

2. Различават ли се гледните точки на потребителите и тези на доставчиците на тези услуги?

3. Какви са бариерите пред адаптацията на облачните услуги в различните сектори на икономиката?

4. Кои са най-новите решения за облачна интеграция?

5. Къде се крият рисковете от изтичане на конфиденциална информация и управлението на сигурността на информацията?

6. Как пазарът прогресира към Облака и какви са бариерите пред облачната адаптация?

Достъпът за медии е безплатен след заявена акредитация на: [email protected].

Сайт на събитието: https://cloud.b2bmedia.bg/

За контакти:
[email protected]
0897 885408

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: