Нов трейлър ни припомня за предстоящото завръщане на „Мумията“

Вторият трейлър на поредния римейк на кино-франчайза The Mummy ни разкрива малко повече за историята, чиито главни роли ще изиграят Том Круз, Ръсел Кроу, Анабел Уолис и София Бутелa. 

Комедийните елементи бяха част от чара на предишната екранизация на кино-серията за Мумията с Брендън Фрейзър в главната роля, но в тази, която предстои да видим през юни, изглежда акцентът ще е върху хорър съставките и зрелищните специални ефекти. Поне такова впечатление ни оставя новият, вече втори по ред трейлър на римейка с участието на Том Круз.



 

Освен това, новият трейлър на филма ни казва и малко повече за историята на митичната древноегипетска царица, погребана жива преди хиляди години заради злите сили, които е призовала. А историята накратко изглежда така: когато героите на Том Круз и Анабел Уолис случайно се натъкват на древна египетска гробница, дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за зла царица, която се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили. Аманет била затворена дълбоко под земята, за да бъде спряна. Когато героят на Том Круз я освобождава по невнимание в наши дни, той дори и не подозира апокалипсиса, който е на път да бъде отприщен. Защото древноегипетската царица няма да се спре пред нищо, докато не преобрази нашия свят според нейните желания.

В ролята на египетската красавица е София Бутела (Стар Трек: Отвъд), а звездният актьорски състав на филмовото приключение се допълва от носителя на Оскар Ръсел Кроу и Анабел Уолис. А ето как изглежда всичко това в новия трейлър, за чийто български субтитри трябва да благодарим на Forum Film България.

Мумията ще се завърне в кината, IMAX и 4DX на 9 юни, а самият филм изглежда ще съчетава елементи от „Мисията невъзможна“ и „Индиана Джоунс“. Ние пък нямаме нищо против да видим какво се е получило ....


 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: