3 причини защо вашият бизнес не расте

Малко неща са толкова разочароващи като работата без положителен резултат. Мнозина са в ситуация, в която се трудят почти денонощно и въпреки това бизнесът им не се разраства.

Не са малко предприемачите готови да влагат средствата си в бизнес, който да развиват и евентуално очакват да започнат да си връщат инвестицията. Предвиждат и нещо повече - растеж и развитие на своята компания.

Ето кои са най-честите причини, които задържат растежа на вашия бизнес.

1. Липсата на цел и стратегия за постигането му.
Проучванията показват, че растежът не зависи само и единствено от положените усилия или вложените средства, но е обвързан и някои други условия. Основополагащи за успеха на предприемачите се оказват наличието на цел и стратегия. Имате ли своя цел? Имате ли стратегия как да я постигнете?

Темата ще бъде дискутирана по време на форума Sharks in IT - Tech Summit, който ще се проведе на 30 май 2017 г. в София тех парк.

2. Светът се променя, вие не. Основният двигател за много бизнеси е промяната. Всичко се изменя и развива, включително и начинът, по който се прави бизнес в наши дни. Светът се дигитализира и има нови начини за работа. Ако вие пропуснете тази промяна, е почти сигурно как ще завърши вашата предприемаческа авантюра - безславно.

За дигиталните стратегии и тяхното приложение ще научите от топ лидери и предприемачи по време на събитието Sharks in IT - Tech Summit - Вижте основните говорители на форума.

3. Опитвате се да постигнете растеж сами. Никой не постига успех във вакуум. Всеки бизнес се нуждае от партньори и съмишленици. Взаимодействието с хора, които мислят прогресивно по въпросите на бизнес развитието, са повече от необходими. Понякога дейността ви е бликрана от причини като липсата на креативност, стагнация, липсата на увереност. В такива ситуации разговорите с хора, които вече са били в същото положение, са безценни.

Нетуъркингът по време на Sharks in IT - Tech Summit ще ви срещне с уникални предприемачи, хора, които разбират ситуацията във вашия бизнес и ще ви дадат ценни съвети. Твърде вероятно е да срещнете и свои бизнес партньори, с които заедно да продължите напред към растежа на совя бизнес.

Възпозвайте се от специално предложение - двама с един билет при регистрация с Промо код: NEWS2for1.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: