Остават шест дни до първия практически уъркшоп в българия на Лучия Джованини

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях.

Практиките ще покажат как да запалим положителните промени в живота си, как да овладеем силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнем страховете си и да изпитваме дълбоко чувство на радост и задоволство.

 

Авторът е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“ издадени на български от ИК „Колибри“ 2015г., както и на книгата „Заслужавам най-доброто“, Лучия Джованини е бивш модел на Италия световно признат лайф коуч. Нейните книги и обучения са помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си. 

Остават шест дни до първия практически уъркшоп в българия на Лучия Джованини

Защо да посетим семинара?

Защото лесно да излизаме от равновесие, когато животът ни е много напрегнат и цялата ни енергия е насочена към  голям работен проект или семейните нужди.

Защото в тези моменти е необходимо да погледнем живота си от “птичи поглед” и да възстановим равновесието.

Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения или да се  преместите в друг град?

Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили?

Ако не сме напълно удовлетворени от някои страни в живота си, не сме осъдени да живеем така завинаги.

Защото можем да се променим!

Коя е Лучия Джованини?

Член на Американската асоциация по психология, преподавател по нестинарство, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха и специалист е по техниките на медитация, работата на Лучия Джованини се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали. Семинарите ѝ са посещавани от хиляди хора по целия свят.

Какво ще се случи на 27 юни в София?

Ритуалът за пречупване на стрелата, Колелото на живота и Стената на виденията са три интегрирани практики, които Лучия Джованини ще използва на 27 юни в София по време на ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ.

Ритуалът за пречупване на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели. Поставянето  на стрелата  срещу гърлото и след това разчупването й с помощта на специалните техники за дишане и фокусиране, които преподавам, е огромен  катализатор, който ви освобождава да направите преход към  следващия етап от живота си с увереност. Пречупването на стрелата е практика, която води до една мощна енергийна промяна в тялото ви, която ще остане с вас – целият ви живот.

Кога: 27 юни – вторник, от 10:00 до 18:00 ч.

Къде: хотел „Маринела“

Записване на тел: 087 991 2405

Билети и през sabitie.bg

 

Организатор на първия уъркшоп на Лучия Джованини в България е къща за събития Ellinor’s House. Партньори са SBB Media, издателство COLIBRI и Италианска Търговска Камара в България. Комуникационен партньор на събитието е агенция 3CON.

Регистрации за участие може да бъдат направени онлайн през платформата sabitie.bg или на място в Ellinor`s House (София, ул. „Цар Асен“ 33) - 087 991 2405

Повече информация в страницата на събитието във Facebook или на официалната страница: http://lucia-giovannini.blogspot.bg

 

ПРОГРАМА

на първия практически уъркшоп на Лучия Джованини в България

27 юни вторник, 10:00 – 18:00 ч.

10:00 - 10:30 Лично представяне + въведение в семинара + Психологията на Промяната

10:30 – 10:40 Упражнение за загряване: определяне на намеренията

10:50 – 11:45 Силата на осъзнаването + линията на живота - упражнение 

11:45 – 12:05  сутрешна пауза

12:05 – 12:40 Въпроси относно линията на живота и споделяне

12:40 – 13:20 Колелото на живота – обяснение и упражнение 

13:20 – 14:30 обедна пауза

14:30 – 16:20  5 стъпки за постигането на целите + карта на визията – упражнение с колаж

16:20 – 16:40  следобедна пауза 

16:40 – 17:00 следваща стъпка – упражнение с подписване на Моя договор

17:00 – 17:50 Ритуал за пречупването на стрелата

17:50 – 18:00 приключване 

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: