Ще снимат филм по сериала Downton Abbey през 2018

Феновете на сериала “Имението Даунтън” имат повод за радост. Отдавна се носят слухове за неговото филмиране, но ето, че вече е потвърдено – снимките започват през 2018 година.

Майкъл Еделстайн, президентът на NBCUniversal International Studios обяви новината, като коментира, че има планове да събере за филма 20 актьори от участвалите в сериала.


"От известно време се подготвяме и предстои да започнем снимките за филма", обяви Еделстайн в Сингапур по време на специално събитие, свързано със сериала. В Сингапур беше открита изложба със заснети, но непоказвани кадри от “Имението Даунтън”.

"В момента работим върху изглаждането на сценария и след това ще започнем преговорите с актьорския състав и ще положим усилия да го съберем отново на снимачната площадка. Знаете, те не са постоянни заети с продукцията и често са анагжирани и в други проекти. Но се надяваме, че следващата година ще успеем да заснемем филма", обясни Еделстайн.

Въпреки това, част от актьорите, които присъстваха на събитието в Сингапур не бяха чували за тази идея. "Явно вие получавате изпреварваща информация. Не знаехме за тези планове, но със сигурност, бихме се радвали да станем част от филма", коментира Софи Макшира, която изпълнява ролята на помощник готвачката Дейзи Мезон.

Сериалът, чийто финал беше през 2015 година, показва живота на аристократичното английско семейство Кроули и тяхната прислуга по време на значими исторически събития като потъването на кораба Титаник и Първата световна война. Сериите бързо се превърнаха в едни от най-популярните телевизионни продукции по света, показвани в най-малко 150 страни.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: