Кой е Бизнес лидерът на годината ще стане ясно в сряда
Кой е Бизнес лидерът на годината ще стане ясно в сряда

В третото издание на Годишните награди на b2b Media ще бъдат отличени иновативни бизнеси, талантливи предприемачи, креативни офиси и социално-отговорни кампании.

http://awards.b2bmedia.bg/

Кои са най-талантливите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати, ще разберем в сряда, 5 юли от 19 часа – НДК, зала 42.

На официална церемония бъде отличен също “Бизнес лидер на годината”, както и “Млад предприемач”. В отделните категории класирането се основава на гласуването от журито, което оцени устойчивото и иновативно поведение на компаниите, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.


За първа година в конкурса се присъждат отличия за “Мобилна иновация” и за “Кампания за работодателска марка”.


Жури на b2b Media Awards 2017:


Председател – Надя Маринова
Основател на b2b Media, b2b Magazine, biolife.bg, Manifesto.bg, b2b Legal.


Членове на журито 2017:


Анна – Мари Виламовска
Д-р Анна-Мари Виламовска ръководи първото публично-частно партньорство на ниво ИТ индустрия / МОН „IT Talent Hub Bulgaria 2017 – 2020“, в чието структуриране участва активно, както и в разработването на нова „Образователна стратегия на община Пловдив за периода 2017 – 2022 г.“

Стамен Янев
Стамен Янев е изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции от януари 2015 г. Той е юрист, специализирал в сферата на сливанията и придобиванията, както и в областта на инвестициите.


Максим Бехар
Максим Бехар е Президент на световната PR организация ICCO, създател и управител на водещата в България PR компания M3 Communications Group, Inc. Той има почти 22 години опит в бизнеса и още толкова в журналистиката. 


Мария Гергова Бенгтсон
Мария Гергова е основател и собственик на Юнайтед Партнърс – една от водещите специализирани агенции за стратегически комуникации. Компанията е заемала челна позиция в класацията за най-добра агенция в България в няколко поредни години и е регионален партньор на няколко водещи международни вериги за ПР и стратегически комуникации като MSLGROUP, GlobalCom, BondPR, FTI и др.


Доц. д-р Александър Христов
Александър Христов е доктор по комуникации и магистър по международни икономически отношения. Благодарение на богатия си опит в много области – във вътрешен отдел, в агенция, като преподавател и журналист, успява да комбинира различни знания, умения и гледни точки в сферата на комуникациите. Управляващ директор е на ПР Агенция Параграф 42, част от групата на The Smarts.


Адвокат Жени Ганчева
Жени Ганчева е основател, aдвокат, правен и бизнес консултант в 1Legal.Net, eвропейски представител за марки и дизайни, дипломиран магистър по право в СУ Св. Климент Охридски, член на Софийската адвокатска колегия.


Доц. д-р Наталия Футекова
Доц. д-р Наталия Футекова е управляващ съдружник в „И Ар Пи България” ООД (ERP.BG) – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Тя съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното си участие в образователни и други обществени каузи. През 2017г. става член на управителния съвет на БАИТ.


Дарина Георгиева
Дарина Георгиева е Изпълнителен директор на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН. Даринка заема позицията от началото на 2016 г.

Детелина СмилковаДетелина Смилкова е вицепрезидент на първото в България частно специализирано висше училище в областта на застраховането, финансите, социалното осигуряване, мениджмънта и маркетинга - ВУЗФ. Била е съветник на министъра на икономиката и енергетиката и председател на съвета на директорите на "Капман Енерджи Грийн Фонд" (Capman Green Energy Fond).

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: