Спряха за два месеца снимките на "Мисията невъзможна 6"заради Том Круз
Снимките на шестата част от екшън сагата „Мисията невъзможна“ бяха спрени, след като звездата на поредицата Том Круз си счупи костици в глезена докато правеше каскада за филма.

55-годишният актьор, който е известен с това, че сам прави повечето каскади във филмите си, се нарани докато се опитваше да скочи между две сгради. Макар и обезопасен с въжета, той се нарани, тъй като скокът му бе по-къс от нежното и той се удари в бетонна стена. Инцидентът стана в събота в центъра на Лондон. „Мисията невъзможна 6“, в която участват също Анджела Басет и Алек Болдуин, е предвидено да излезе по екраните след година. Заради инцидента с Том Круз снимките са отложени с два месеца, съобщи „Холивуд рипортър“.

Списание „Варайъти“ пише, че отлагането ще е поне три месеца, цитирайки неназовани източници. Според изданието Том Круз си е счупил крака на две места и е наранил и бедрото си. Том Круз е известен в Холивуд със смелостта си по време на снимки на опасни каскади, някои от които не минават без инциденти. Според актьори, които са играли заедно с него, той се опитва да убеди и своите екранни партньори да си правят сами каскадите. Актрисата Аабел Уолис разказа пред кинофорум през март, че Круз я убедил да го придружи в една ужасяваща каскада, имитираща падане от самолет в резултат на катастрофа. Според нея сцената би се получила спокойно и с компютърна симулация, без да се налагат 64-те опита за свободно падане от самолет. Те били извършени с четири полета на голяма височина в продължение на два дни. Том е известен с това, че държи публиката да има възможно най-добрите зрелища, каза тя.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: