Евроинс с втора награда в конкурса Застрахователи на обществото 2017
„ЗД Евроинс” АД с втора награда в конкурса „Застрахователи на обществото 2017“, организиран от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери.  

На 5-ти октомври 2017г. на тържествен бал по случай професионалният празник на застрахователите и 25 години от създаването на Асоциация на българските застрахователи в хотел „Балкан“, 12 кампании се състезаваха за наградите „Застрахователи за обществото “ 2017г. „ЗД Евроинс” АД спечели втора награда с каузата си за осигуряване на средства за летен рехабилитационен, морски лагер за сирачета с тежки физически увреждания от Център за настаняване от семеен тип, гр.Велико Търново.

Благотворителните инициативи на компаниите Булстрад Живот и Дженерали получиха съответно първа и трета награда. Конкурсът „Застрахователи на обществото 2017“се провежда за трета поредна година и има за цел да утвърди добрите практики в застраховането и да стимулира дългосрочните инициативи в полза на българското общество.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: